Boutinot
Kolme vuosikymmentä sitten englantilaisen ravintoloitsijan poika, Paul Boutinot, sai kipinän lähteä etsimään kiinnostavia ja korkealuokkaisia viinejä maailmalta. Paikallinen viinitarjonta oli lannistavan yksipuolista, joten verenperintönä saatu intohimo ruokaan ja viiniin ohjasi hänet löytöretkelle Ranskaan. Tuliaisina tuotujen huippuviinien maine hänen vanhempiensa ravintolassa levisi nopeasti muihinkin luoteis-Englannin ravintoloihin, jotka pyysivät pian saada osansa uudesta tarjonnasta. Näin sai alkunsa Boutinotin kansainvälisesti menestynyt liiketoiminta viinien parissa.
Boutinotin visio ja viininvalmistukseen liittyvät ihanteet pääsivät pian testiin - ei pelkästään viinien välittäjänä vaan myös valmistajana. Oma tuotanto alkoi Ranskassa aivan Beaujolaisin liepeillä vuonna 1989. Yritys kasvatti tuotantoaan nopeasti laajentamalla Etelä-Afrikkaan viisi vuotta myöhemmin. False Bay Vineyardsin viinitarha nousi Hyväntoivonniemen alueelle vuonna 1999 ja moderni Waterkloof Estaten viinitila Stellenboschiin viisi vuotta sen jälkeen.
Intohimo Ranskaan ja erityisesti Rhônen alueeseen, yhteistyö samanmielisten italialaisten ja espanjalaisten valmistajien kanssa, sekä Uuden maailman uudisprojektit varmistavat Boutinotin menestyksekkään toiminnan kohtuuhintaisten ja tarinoiltaan rikkaiden viinien parissa jatkossakin.
Lähde: http://www.boutinot.com
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Boutinot
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
VALMISTUS
Rypäleet viiniin tulevat aurinkoisilta luomutarhoilta, Languedoc-Roussillonin alueelta Etelä-Ranskasta.
LUONNEHDINTA
Kuiva, pirteän hedelmäinen, hieman persikkaa, päärynää, sitrusta.
RUOKASUOSITUKSET
Tämä monipuolinen ruoka- ja seurustelujuoma on pakattu pieneen,
kevyeen, muovipulloon. Ota mukaasi vaikka piknikille!
Lähde: Fondberg Oy
Muut kommentit ( 0 )