Paul Jaboulet Aîné
Tain l’Hermitagessa sijaitseva Paul Jaboulet Aîné on Rhônen parhaita viinintuottajia. Jaboulet’n viinitalo on erikoistunut Rhônen alueen viineihin ja tuottaa sekä pohjois- että eteläosassa sijaitsevien 26 alkuperäalueen viiniä. Vuonna 1834 perustettu talo oli pitkään suvun hallussa kunnes se myytiin 2006 Jean-Jacques Frey’lle. (Château La Lagune, Bordeaux). Nykyään Jaboulet’n viinintekijänä toimii hänen tyttärensä Caroline Frey.
Lähde: www.skycellar.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Paul Jaboulet Aîné
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Väri: Kirkas, rubiininpunainen.
Tuoksu: Aromaattinen ja elegantti. Mustaherukan ja orvokin lisäksi tuoksussa on myös mausteita.
Maku: Maussa on mustaherukkaa ja kirsikkaa. Pehmeän samettinen, pitkä ja harmoninen jälkimaku.
Ruokasuositus: Grillattu liha, lammas, riista.
Lisätieto: Viini on kypsytetty 12kk ranskalaisissa tammitynnyreissä ja kolme vuotta pullossa. Viini on huipussaan 2012-2016. Tajoilulämpötila: 16°C-18°C.
Lähde: SkyCellar
Muut kommentit ( 0 )