Hannibal

Espanja, MuutPunaviini, keskitäyteläinenPunaviinin täyteläisyys

96–100 (Klassikko),
90–95 (Huippu),
80–89 (Hyvä),
70–79 (Tyydyttävä),
60–69 (Välttävä),
50–59 (Heikko).
Auta meitä tarkentamaan tätä antamalla oma tähtiarvosi. Pisteet perustuvat käyttäjäarvosteluihin, jakoihin, Viinikartan sisäiseen luokitukseen, Viinikartan arvioon, kilpailumenestykseen, medianäkyvyyteen sekä muutamiin muihin tekijöihin.

Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l

Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l

Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion.
Tuote on 3 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät Menu-valikosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
QPR = Quality-Price-Ratio eli hinta-laatusuhde toimii hakutuloksissa järjestyskriteerinä. Suosittelemme vertailemaan vain saman hintaluokan viinejä keskenään muutaman euron hintavälillä.
  • 8.99 € (0.75 l)
  • [kuva: Hannibal(© Alko)]
  • [kuva: Vanha pakkaus]
  •  Lisää valokuva

TYYPPI JA TYYLI

Päätyyppi:
Punaviinit
Luonnehdinta:
Keskitäyteläinen, vähätanniininen, makea, karhunvatukkainen, metsämarjainen, mausteinen
Sokeria
45.00 g/l
Huom! Tässä viinissä on normaalia enemmän sokeria, viini on makeahko.
Alkon makutyyppi:
Pehmeä & hedelmäinen: Hae viinit
Viinikartan tyyli:
Makeat punaviinit. Makeita punaviinejä, jotka toimivat yleensä jälkiruokaviininä (sokeria selvästi yli 50 grammaa litrassa) tai aperitiivina (sokeria 20-50 grammaa litrassa). Hae viinit

HINTA

Hinta:
8.99 € ( 11.85 €/l)   Pantit
(Huom! Tarkista viimeisin hinta Alkosta)
Hintahistoria:

8.49 € -> 8.99 € (26.03.2024)
8.28 € -> 8.49 € (07.01.2024)
7.98 € -> 8.28 € (08.10.2023)
7.94 € -> 7.98 € (04.11.2021)
7.88 € -> 7.94 € (01.06.2021)
7.69 € -> 7.88 € (08.01.2021)
7.68 € -> 7.69 € (24.02.2020)
7.58 € -> 7.68 € (13.07.2019)
7.40 € -> 7.58 € (13.01.2019)
6.99 € -> 7.40 € (14.01.2018)
Hinta-laatusuhde:
QPR: 4.276QPR
QPR parhaat:
Punaviinit alle 12 €

MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?

SAATAVUUS ALKOSSA

Alkon tuotenumero:
004246
Myynnissä:
Löytyy Alkosta perusvalikoimasta.

MUUT TIEDOT

Alkoholi:
11.5 t-%
Pakkauskoko:
0.75 l
Pakkaustyyppi:
pullo
Korkki:
metallinen kierrekapseli
Energiaa:
80 kcal / 100ml
Hapot
5.70g/l
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
31.12.2010
Ajankohtaiset: Uusimmat:
Suosituimmat:

Kommentit & arvostelut (1)

Maahantuojan tuotekuvaus

Makea punaviini seurusteluun, glögiksi tai boolin pohjaksi!

Maku: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, aromikas ja mausteinen punaviini.
Tarjoiluehdotus: Hannibal-punaviini sopii seurustelujuomaksi, glögiviiniksi sekä punaviinipohjaisiin booleihin. Talviaikaan Hannibal maistuu myös lämmitettynä!
Valmistustapa: Rooman vallan ajoilta tuttu karthagolainen sotapäällikkö Hannibal (247 - 183 eKr) oli yksi kaikkien aikojen etevimpiä sotureita ja valtiomiehiä. Myös hänen nimissään olevassa Hannibal-punaviinissä on runsaasti persoonallisia ominaisuuksia. Hannibal-punaviini tulee Euroopan yhteisön Välimeren ympäristön viinimaista Ranskasta, Espanjasta, Italiasta jne. sen mukaan, mistä kulloinkin saadaan laatu-hintasuhteeltaan parasta punaviiniä. Välimeren rannoilla, mm. entisessä Karthagossa, käytettiin aikoinaan myös makeita punaviinejä. Niinpä Hannibalissa onkin sokeria enemmän kuin perinteisissä punaviineissä. Tavallisessa punaviinikäymisessä jäännössokerin määrä ei yllä aivan 50 - 55 grammaan litralta, joten Hannibaliin saadaan lisää makeutta lisäämällä siihen rypälemehutiivistettä. Pelkän sokerin lisääminen rypäleviiniin on EU-maissa kielletty.

Muut kommentit ( 0 )

Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).