Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l
Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l
Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Mehevän hilloinen espanjalainen punaviini on hinnaltaan löytö!
TARJOILUEHDOTUS: Ihanteellinen paahtopaistille, runsaille salaateille tai suolaisille piirakoille. Kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä noin 14 - 16 asteisena.
VÄRI: Tummanpunainen
TUOKSU: Marjainen, mausteinen
MAKU: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikoiden ja mustikoiden aromeja, mausteisuutta ja kevyen paahteisia toffeen aromeja. Nuori ja helposti lähestyttävä, mutta ihastuttavan persoonallinen ja elegantti.
Viinin espanjalainen nimi ”La Sastreria” tarkoittaa räätälinliikettä, ja viinipullon etiketissä on perinteinen ompelukone sekä kukonaskelkuvio. Viinintekijä on kuin räätäli, joka luo parhaimmat luomuksensa hyvistä raaka-aineista perinteisiä ja moderneja valmistusmenetelmiä yhdistelemällä.Tämä viini on valmistettu terästankeissa ja se on tarkoitettu juotavaksi nuorena, tuoreena ja mehukkaana.
Muut kommentit ( 0 )