Castellblanc Rosado Cava Brut

EspanjaKuohuviini, erittäin kuivaKuohuviinin makeus

96–100 (Klassikko),
90–95 (Huippu),
80–89 (Hyvä),
70–79 (Tyydyttävä),
60–69 (Välttävä),
50–59 (Heikko).
Auta meitä tarkentamaan tätä antamalla oma tähtiarvosi. Pisteet perustuvat käyttäjäarvosteluihin, jakoihin, Viinikartan sisäiseen luokitukseen, Viinikartan arvioon, kilpailumenestykseen, medianäkyvyyteen sekä muutamiin muihin tekijöihin.

Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l

Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l

Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion. 0 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät Menu-valikosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
  • [kuva: Castellblanc Rosado Cava Brut(© Alko)]
  •  Lisää valokuva

TYYPPI JA TYYLI

Viini:
Cava on espanjalainen nimitys perinteisellä menetelmällä tehdylle kuohuviinille.
Päätyyppi:
Kuohuviinit
Luonnehdinta:
Erittäin kuiva, keskihapokas, vadelmainen, punaherukkainen, kevyen yrttinen, hennon kukkainen. rosee.
Rypäleet:
Trepat, Garnacha
Sekoiteviinissä (blend) on useampi rypälelajike.
Sokeria
8.00 g/l
Alkon makutyyppi:
Pehmeä & kepeä: Valkoviinit: Kuivia viinejä, joiden kypsää hedelmäisyyttä säestää hento hapokkuus. Nämä viinit ovat kepeytensä ansiosta hyviä yleisviinejä, jotka ovat omiaan seurusteluun ja noutopöytään tai kasvisten kylkeen. Kuohuviinit: Makeus vaihtelee erittäin kuivasta aina puolimakeaan. Yhteistä on hento hapokkuus ja mutkaton kepeys. Erinomaisia yleisviinejä seurusteluun, noutopöytään tai keveiden kasvis- ja kalaruokien kavereiksi. Hae viinit
Viinikartan tyyli:
Kuivat kuohuviinit. Maljajuomana. Vaaleat kuohuviinit vähärasvaiselle kalalle ja äyriäisille. Roseekuohuviinit noutopöytiin ja salaateille. Hae viinit

HINTA

Hinta:
6.99 € ( 18.37 €/l)   Pantit
Pakkauskoko:
0.375 l

MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?

SAATAVUUS ALKOSSA

Alkon tuotenumero:
551494
Myynnissä:
Löytyy Alkosta perusvalikoimasta.

MUUT TIEDOT

Alkoholi:
12 t-%
Pakkaustyyppi:
pullo
Korkki:
luonnonkorkki
Energiaa:
70 kcal / 100ml
Hapot
5.70g/l
Lisätietoja:
Tuottaja: Castellblanch on Pareran perheen vuonna 1908 perustama kuohuviinitalo. Se sijaitsi 70-luvulle saakka Sant Sadurní d'Anoian cava-kaupungin keskustassa. Vuodesta 1984 Castellblanch on ollut osa Freixenetin kuohuviinitalolle.
Tuotteen nimen selitykset:
brut = Kuiva kuohuviini. cava = Espanjalainen samppanjamentelmällä tehty kuohuviini.
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
15.01.2012
Ajankohtaisia ja uusia juttuja:
Sinua voisi kiinnostaa myös:

TUOTTAJA

Castellblanch

[vain englanniksi]

Castellblanch is one of the oldest cava-producing wineries in the Penedès. It was founded as a small family business in 1908 by the Parera family, who instilled in the business a devotion to oenology and a passion for tradition and in the workforce enthusiasm and a commitment to hard work. Right from the beginning, the company knew how to experiment and adapt to the demands of product and market. 

One of the keys in cava production is the individualised treatment of the base wines. Castellblanch was one of the first companies to use their own selection of yeasts and apply the process of microfiltration prior to tirage to purify the fermentation in the bottle. The Castellblanch production process has since become a model for advanced stirring methods. 

From the vine to the glass, in a world of green and gold, the sole purpose of our vigorous and effervescent effort is to give pleasure to the senses.

Lähde: http://www.castellblanch.com

Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Castellblanch

Kommentit & arvostelut (0)

Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).