Thomas Hardy & Sons
Hardysin viinitalon perusti vuonna 1853 Thomas Hardy. Alkujaan viinitila sijaitsi Adelaiden lähistöllä, jossa yrityksen pääkonttori sijaitsee. Nykyään he ostavat ja viljelevät rypäleitä ympäri Australiaa. Thomas Hardy oli ensimmäinen australialainen viinintuottaja, joka teki viinejä vientiin. Nykyään Hardysin viinejä nautitaan 52 maassa ja niitä myydään maailman laajuisesti yli 139 miljoonaa pulloa vuosittain. Tämä tarkoittaa sitä, että joka neljäs sekunti avataan jossakin päin maailmaa Hardys-viinipullo. Hardysin viinit tuotetaan parhaista rypäleistä, jotka on tuotettu parhailla tarhoilla ja ne edustavat sitä mitä Australia voi parhaimmillaan viineillään tarjota.
Lähde: http://www.hardys.com.au, Viinimaa.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Thomas Hardy & Sons
Kommentit & arvostelut (2)
Maahantuojan tuotekuvaus
Hardys Nottage Hill Freshcase – hanaviinien uusi aikakausi! Australian johtava viinitalo Hardys vie hanaviinit uudelle tasolle. Ulkoasultaan tyylikäs ja helppokäyttöinen Freshcase-pakkaus säilyttää Hardys Nottage Hill -viinin uuden tekniikan ansiosta raikkaana ja tuoreena jopa kuusi viikkoa.
Hardys Nottage Hill Freshcase on myös ympäristötietoisen viininystävän valinta. Freshcase-pakkauksessa on viiniä kolmen normaalin viinipullon verran ja sen hiilijalanjälki on 70 prosenttia pienempi kuin jos sama määrä viiniä kuljetettaisiin pulloissa. Pakkaus on lähes täysin kierrätettävä. Pakkauksessa on selkeät ohjeet, joita seuraamalla hanan avaaminen onnistuu helposti. Freshcase on voittanut vuoden parhaan designin ja pakkauksen palkinnon Lontoon viinimessuilla.
Nottage Hill -sarjan nimi juontaa juurensa Thomas Hardy Nottageen, joka hoiti Hardysin kellareita ja tiloja Tintarassa ja McLaren Valessa yli 60 vuoden ajan. Nottage Hill -sarja on korkealaatuinen, hyvin aromaattinen ja elegantti viinisarja, jossa hinta-laatusuhde on enemmänkin kuin kohdallaan.
Maku: Täyteläinen, mausteinen ja tasapainoinen viini, josta löytyy kypsien luumujen ja punaisten marjojen aromeja. Jälkimaku on pitkä.
Tarjoiluehdotus: Sopii erityisen hyvin grilliruoan ja lampaan kanssa, mutta on myös oivallinen seurusteluviini.
Tuotantotiedot: Rypäleet ovat kasvaneet eri tarhoilta Etelä-Australian alueella. Viini on valmistettu terästankeissa, jonka jälkeen se on kypsynyt kolme kuukautta amerikkalaisessa ja ranskalaisessa tammessa.
Muut kommentit ( 1 )
2008: Viini on puhdaspiirteinen cabernet, jossa shirazin vaikutus on tuntuva. Arkiseen iltaan. Maultaan viini sopii runsasmakuisille, selkeille liharuuille. (www.hs.fi, julkaistu 28.10.2010)
Muokkaa Poista