Hardy's Nottage Hill Cabernet Shiraz hanapakkaus

Australia, MuutPunaviini, täyteläinenPunaviinin täyteläisyys

Tuotenumero poistunut Alkosta. Katso tästä myynnissä olevat tuotteet:
Punaviinit
Täyteläiset, samettisen pehmeät ja runsaat punaviinit

96–100 (Klassikko),
90–95 (Huippu),
80–89 (Hyvä),
70–79 (Tyydyttävä),
60–69 (Välttävä),
50–59 (Heikko).
Auta meitä tarkentamaan tätä antamalla oma tähtiarvosi. Pisteet perustuvat käyttäjäarvosteluihin, jakoihin, Viinikartan sisäiseen luokitukseen, Viinikartan arvioon, kilpailumenestykseen, medianäkyvyyteen sekä muutamiin muihin tekijöihin.

Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l

Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l

Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion.
Tuote on 1 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät Menu-valikosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
  • 24.90 € (2.25 l)
  • [kuva: Hardy's Nottage Hill Cabernet Shiraz hanapakkaus(© Alko)]
  •  Lisää valokuva

TYYPPI JA TYYLI

Päätyyppi:
Punaviinit
Luonnehdinta:
Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, tumman luumuinen, mausteinen, hennon vaniljainen
Rypäleet:
Cabernet Sauvignon, Shiraz
Sekoiteviinissä (blend) on useampi rypälelajike.
Sokeria
4.00 g/l
Alkon makutyyppi:
Mehevä & hilloinen: Keskitäyteläisiä, täyteläisiä tai erittäin täyteläisiä viinejä, joita yhdistävät kypsä marjaisuus ja hilloinen paksuus. Runsaat ja aromikkaat viinit ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia. Hae viinit
Viinikartan tyyli:
Täyteläiset, samettisen pehmeät ja runsaat punaviinit. Tyypillinen uuden maailman tyyli. Viinit ovat runsaita, aromikkaita ja jopa hillomaisia, mutta eivät erityisen ryhdikkäitä. Yleiskäyttöinen viini, joka sopii mausteisten, marinoitujen ja aromikkaiden liharuokien (nauta, porsas) kanssa ja erinomaisesti seurusteluun. Ei sovi kevyiden makujen kanssa. Suosituin viinityyppi kuluttajien keskuudessa. Hae viinit

HINTA

Hinta:
24.90 € ( 11.07 €/l)   Pantit
(Huom! Tarkista viimeisin hinta Alkosta)
Pakkauskoko:
2.25 l

MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?

SAATAVUUS ALKOSSA

Alkon tuotenumero:
485208
Myynnissä:
On ollut aiemmin Alkossa myynnissä perusvalikoimassa. Poistunut 16.06.2013.

MUUT TIEDOT

Alkoholi:
13.5 t-%
Vuosikerta (nyt myynnissä):
2011
Pakkaustyyppi:
hanapakkaus
Korkki:
kartonkipakkaus
Energiaa:
90 kcal / 100ml
Hapot
5.50g/l
Lisätietoja:
Tuotantoalue: Rypäleet eri tarhoilta Etelä-Australian alueella. Valmistus: Terästankeissa. Kypsytys: 3 kuukautta amerikkalaisessa ja ranskalaisessa tammessa. Tuottaja: Viiniliikkeen historia alkaa vuodesta 1850, jolloin 20-vuotias Thomas Hardy saapui Englannin Gittishamista Etelä-Australiaan. Hardyn tunnettuja tavaramerkkejä ovat Stamps of Australia, Captain's Selection, Nottage Hill ja Bankside.
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
31.12.2010
Ajankohtaiset: Uusimmat:
Suosituimmat:

TUOTTAJA

Thomas Hardy & Sons

Hardysin viinitalon perusti vuonna 1853 Thomas Hardy. Alkujaan viinitila sijaitsi Adelaiden lähistöllä, jossa yrityksen pääkonttori sijaitsee. Nykyään he ostavat ja viljelevät rypäleitä ympäri Australiaa. Thomas Hardy oli ensimmäinen australialainen viinintuottaja, joka teki viinejä vientiin. Nykyään Hardysin viinejä nautitaan 52 maassa ja niitä myydään maailman laajuisesti yli 139 miljoonaa pulloa vuosittain. Tämä tarkoittaa sitä, että joka neljäs sekunti avataan jossakin päin maailmaa Hardys-viinipullo. Hardysin viinit tuotetaan parhaista rypäleistä, jotka on tuotettu parhailla tarhoilla ja ne edustavat sitä mitä Australia voi parhaimmillaan viineillään tarjota.

Lähde: http://www.hardys.com.au, Viinimaa.fi

Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Thomas Hardy & Sons

Kommentit & arvostelut (2)

Maahantuojan tuotekuvaus

Hardys Nottage Hill Freshcase – hanaviinien uusi aikakausi! Australian johtava viinitalo Hardys vie hanaviinit uudelle tasolle. Ulkoasultaan tyylikäs ja helppokäyttöinen Freshcase-pakkaus säilyttää Hardys Nottage Hill -viinin uuden tekniikan ansiosta raikkaana ja tuoreena jopa kuusi viikkoa.

Hardys Nottage Hill Freshcase on myös ympäristötietoisen viininystävän valinta. Freshcase-pakkauksessa on viiniä kolmen normaalin viinipullon verran ja sen hiilijalanjälki on 70 prosenttia pienempi kuin jos sama määrä viiniä kuljetettaisiin pulloissa. Pakkaus on lähes täysin kierrätettävä. Pakkauksessa on selkeät ohjeet, joita seuraamalla hanan avaaminen onnistuu helposti. Freshcase on voittanut vuoden parhaan designin ja pakkauksen palkinnon Lontoon viinimessuilla.

Nottage Hill -sarjan nimi juontaa juurensa Thomas Hardy Nottageen, joka hoiti Hardysin kellareita ja tiloja Tintarassa ja McLaren Valessa yli 60 vuoden ajan. Nottage Hill -sarja on korkealaatuinen, hyvin aromaattinen ja elegantti viinisarja, jossa hinta-laatusuhde on enemmänkin kuin kohdallaan.

Maku: Täyteläinen, mausteinen ja tasapainoinen viini, josta löytyy kypsien luumujen ja punaisten marjojen aromeja. Jälkimaku on pitkä.
Tarjoiluehdotus: Sopii erityisen hyvin grilliruoan ja lampaan kanssa, mutta on myös oivallinen seurusteluviini.
Tuotantotiedot: Rypäleet ovat kasvaneet eri tarhoilta Etelä-Australian alueella. Viini on valmistettu terästankeissa, jonka jälkeen se on kypsynyt kolme kuukautta amerikkalaisessa ja ranskalaisessa tammessa.

Muut kommentit ( 1 )

2008: Viini on puhdaspiirteinen cabernet, jossa shirazin vaikutus on tuntuva. Arkiseen iltaan. Maultaan viini sopii runsasmakuisille, selkeille liharuuille. (www.hs.fi, julkaistu 28.10.2010)

    
Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).