Gérard Bertrand
Ranskan johtava luomuviinien tuottaja, Gérard Bertrand on entinen Ranskan maajoukkueen rugbypelaaja. Wine Enthusiast -lehden vuoden eurooppalaiseksi tuottajaksi 2011 valitsema, erittäin kunnianhimoisen ja voimakkaasti vientimarkkinoille suuntautuneen Gérardin tavoitteena on olla Languedoc-Rousillonin johtava premium viinien tuottaja. Gérard valmistaa viininsä Ranskan ensimmäisellä Carbon Neutral sertifioidulla tilallaan, Narbonnen Ch. Hospitalet:ssa, josta on kehittymässä myös merkittävä viiniturismin keskus. Pöytäviinien lisäksi valmistetaan myös kuohuviinejä ja väkevöityjä viinejä.
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Gérard Bertrand
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Naturae viinien rypäleet kerätään eripuolilta Languedocin aluetta. Lisäaineettomien Naturae viinien valmistukseen käytetyt rypäleet valitaan erittäin huolellisesti vain ehjistä ja täydellisen kypsyneistä. Murskauksen jälkeen rypälemassa maseroituu noin 10 vuorokautta käymisen yhteydessä ennen viinin erottamista kuoristaan. Viini suodatetaan kahteen kertaan; ennen ja jälkeen malolaktisen käymisen ja kypsytetään terästankeissa ennen pullotusta.
Syvänpunainen väri. Tuoksussa tumman marjaisuuden lisäksi Syrah’lle tyypillistä orvokkia ja mausteisuutta. Kypsien tummien marjojen makua täydentävät kypsän makeahkot tanniinit, ryhdikäs hapokkuus, mausteisuus sekä suklaan että lakritsan aromit. Runsas, ryhdikäs ja mehukas rakenne.
Viini viihtyy parhaiten grillattujen punaisten tai vaaleiden lihojen, voimakkaasti maustettujen kasvisruokien ja kypsien juustojen seurana.
Lähde: Winestate Oy
Muut kommentit ( 0 )