Estrella Damm Inedit

Espanja

Tuotenumero poistunut Alkosta. Katso tästä myynnissä olevat tuotteet:
Oluet

Viinikartan laatuarviota ei ole vielä annettu. Lisäämme laatuarvioita tuotteisiin ajan myötä. Voit vaikuttaa arvioon antamalla omat tähtesi.

Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l

Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l

Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion. 0 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät Menu-valikosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
  • 5.79 € (0.75 l)
  • [kuva: Estrella Damm Inedit(© Alko)]
  •  Lisää valokuva

TYYPPI JA TYYLI

Päätyyppi:
Oluet, erikoisuus
Luonnehdinta:
Oljenkeltainen, samea, kevyt, miedosti humaloitu, vehnäinen, hedelmäinen, kevyen persikkainen, hennon kukkainen, lempeän mausteinen, raikas

HINTA

Hinta:
5.79 € ( 7.59 €/l)   Pantit
(Huom! Tarkista viimeisin hinta Alkosta)
Pakkauskoko:
0.75 l

MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?

Erikoisuus. Pinta- ja pohjahiivaolut, spontaanikäymisolut. Erikoisuudet ovat oluttyyppejä, joiden maku saattaa olla peruskuluttajalle hyvinkin haastava. Erikoisuuksia ovat myös monet oluenharrastajien korkealle arvostamat oluet sekä oluet, joiden saatavuus on rajallinen tai tyylisuunta vaikeasti hahmotettavissa. Maku näissä oluissa vaihtelee kirpeän raikkaista miedoista oluista täyteläisen makeisiin vahvoihin oluisiin. Ruokasuositus riippuu täysin oluen tyylistä. Yleensä sama aromimaailman on hyvä ohjenuora. Lähde: Alko

SAATAVUUS ALKOSSA

Alkon tuotenumero:
783967
Myynnissä:
On ollut aiemmin Alkossa myynnissä perusvalikoimassa. Poistunut 13.09.2014.

MUUT TIEDOT

Alkoholi:
4.8 t-%
Pakkaustyyppi:
pullo
Korkki:
kruunukorkki
Energiaa:
40 kcal / 100ml
Kantavierre:
11.6 °P
Katkeroaineet:
7,4 EBU-yks.
Väri:
9 EBC-yks.
Lisätietoja:
Raaka-aineet: Ohramaltaat, vehnä, humalina Hallertau Hersbrucker ja Saaz, mausteina korianteri, appelsiininkuori ja lakritsi, kaivovesi ja hiiva. Muuta: Estrella Damm Inedit -olut on Dammin panimon ja useasti maailman parhaaksi valitun ravintola El Bullin omistajan Ferran Adriàn ja hänen tiiminsä yhteistyön tulos. Tarjoile 4–8-asteisena valkoviinilaseista. Tuottaja: C.C. Damm on itsenäinen barcelonalainen panimo. Se on perustettu vuonna 1876, ja se on Espanjan vanhin panimo. Panimon vuosituotanto on 800 miljoonaa litraa.
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
15.07.2012
Ajankohtaisia ja uusia juttuja:
Sinua voisi kiinnostaa myös:

TUOTTAJA

Damm

Estrella Damm on Espanjan johtaviin juomataloihin kuuluvan Damm Groupin suurin tuotemerkki. Damm Group jakaa Espanjan olutmarkkinoiden ykköspaikan 18 prosentin markkinaosuudellaan.

Lähde: www.viinimaa.fi

Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
C.C. Damm

Kommentit & arvostelut (3)

Maahantuojan tuotekuvaus

Ainutlaatuinen olut, joka on hedelmäinen maultaan ja kukkaisa tuoksultaan.

Estrella Damm Inedit on ainutlaatuinen sekoitus ohra- ja vehnämaltaita, humalaa, korianteria, appelsiinin kuorta, lakritsaa, hiivaa ja vettä. Pullotuksen jälkeen tapahtuva toinen käyminen aiheuttaa oluessa sen hiukan samean ulkonäön. Lopputuloksena on ainutlaatuinen olut, joka on hedelmäinen maultaan ja kukkaisa tuoksultaan.
Ferra Adrianin uusin ravintola: Tickets, avattu Barcelonan sydämeen kesällä 2012. Molekyylikeittiötä huikeimmillaan!

Estrella Damm inedit oli pronssimitalisti pohjahiivaoluiden kategoriassa(< 6 %) Helsinki Beer Festival 2009 –tapahtumassa.

Maku: Hedelmäinen.
Tuoksu: Kukkainen.
Tajoiluehdotus: Tarjoile Estrella Damm Inedit pöydässä aina hyvin viilennettynä jääastiasta. Käytä valkoviinilasia ja täytä se vain puolilleen. Oikein varastoituna Estrella Damm Inedit jatkaa kehittymistään pullossa. Saatavana Alkon tilausvalikoimassa!
Valmistustapa: Estrella Damm Inedit syntyi uskomuksesta, että on välttämätöntä saada aikaan olut, jonka voi yhdistää parhaaseen gastronomiaan, kunnioittaen samalla ruoan omia makuja sekä laatua. Ensimmäistä kertaa olut tulee olemaan todellinen vaihtoehto viinille parhaissa ruokaravintoloissa. Estrella Damm Inedit on kehitetty maailman hienoimpien ravintoloiden ruokapöytiin yhteistyönä Damm:in panimomestareiden ja Ferran Adrián sekä hänen El Bulli –tiiminsä kanssa. Adrián on maailmankuulu keittiömestari, joka on vuosien varrella ansainnut lukemattoman määrän palkintoja ja kunniamainintoja panoksestaan gastronomian saralla. El Bulli –ravintola on ansainnut kolme Michelin tähteä ja se on äänestetty maailman parhaimmaksi ravintolaksi 4 kerran peräkkäin.

Muut kommentit ( 2 )

Barcelonalaisen panimon Dammin ja maailman parhaaksi valitun ravintola El Bullin omistajan yhteistyön tulos: monipuolinen ja vivahteikas olut tapaspöytään. (Aamulehti 2.1.2014)

    

Kauniin samea, lempeän mausteinen ja raikas Estrella Damm Inedit on loistopari runsaille ja mausteisille kalaruoille, kuten tälle appelsiinilta maistuvalle äyriäispadalle cayennekrutongeilla. (www.gloria.fi)

    
Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).