Paul Masson
Paul Massonilla on pitkät perinteet viininvalmistuksessa jo yli 140 vuoden ajalta, kun monsieur Paul Masson muutti Yhdysvaltoihin kotimaastaan Ranskasta. Lähtökohdat olivat yksinkertaiset, mutta vuosien saatossa Paul Masson on niittänyt tunnettuutta jo noin 70 maassa ympäri maailman niin viineillään kuin palkitulla brandylläänkin.
Lähde: www.viinimaa.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Paul Masson
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Tarjoiluehdotus: Puolikuiva, keskihapokas ja hedelmäinen valkoviini, joka on loistava yhdistelmä kesän mökkiherkkujen kanssa ja toimii erityisen hyvin myös sellaisenaan hyvässä seurassa! Vinkki: Kokeile viiniä uusien perunoiden, sillin sekä tuoreen vihreän salaatin kanssa!
Väri: Vaalea oljenkeltainen.
Tuoksu: Trooppisen hedelmäinen.
Maku: Puolikuivasta mausta voi aistia herkullisia hedelmiä, kuten persikkaa, sekä kevyttä yrttisyyttä. Viini on keskihapokas ja jälkimaku on miellyttävä.
Rypälelajikkeet: Colombardia, Chardonnay
Paul Masson White on tullut tutuksi suomalaisille ennenkaikkea ainutlaatuisena karahviviininä, mutta tänä päivänä se on saatavilla myös kätevässä hanapakkauksessa, josta riittää isommallekin seurueelle. Näppärä vaihtoehto ruokapöytään onkin valuttaa viini hanapakkauksesta karahviin, jolloin kattaus säilyy tyylikkäänä ja viiniä on helpompi tarjoilla.
Muut kommentit ( 0 )