Paul Masson
Paul Massonilla on pitkät perinteet viininvalmistuksessa jo yli 140 vuoden ajalta, kun monsieur Paul Masson muutti Yhdysvaltoihin kotimaastaan Ranskasta. Lähtökohdat olivat yksinkertaiset, mutta vuosien saatossa Paul Masson on niittänyt tunnettuutta jo noin 70 maassa ympäri maailman niin viineillään kuin palkitulla brandylläänkin.
Lähde: www.viinimaa.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Paul Masson
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Tarjoiluehdotus: Viini on oivallinen valinta vasikanlihan, porsaan ja kanaruokien seuraksi. Lisäksi se on erinomainen vaihtoehto suomalaisten kesäruokien rinnalle - kokeile viiniä hiillostetun makkaran ja grillikasvisten, kuten herkkusienien ja paprikan kera.
Väri: Kirkkaan rubiininpunainen
Tuoksu: Marjaisa ja hennon yrttinen
Maku: Keskitäyteläisestä mausta voi aistia mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja tuoretta luumua. Kokonaisuus on pehmeän marjaisa ja vähätanniininen.
Viini on pakattu suuren suosion saavuttaneeseen lasikarahviin, joka on uudelleenkäytettävä ja kierrätettävä. Vuosien saatossa karahville onkin siunaantunut mitä monipuolisempia uusiokäyttömahdollisuuksia, kuten kukkamaljakkona, pastapurkkina, mehukannuna tai vaikka koriste-elementtinä kauniilla kuivatuilla kukilla täytettynä. Huolellisesti muotoiltu kaulaosa tekee viinin käsittelystä ja tarjoilusta helppoa.
Muut kommentit ( 0 )