Brown Brothers
Brown Brothers yhdistää perinteen ja modernin ajattelun ollen yksi australialaisen viiniperinteen lipunkantajista. Brown Brothersin viinitarhoilla Milawassa, Kaakkois-Australiassa tehdään kokeiluja useammilla rypälelaaduilla kuin millään muulla australialaistilalla.
Asiantuntijoiden testattavina on jatkuvasti noin 40-50 rypälelajiketta, joista osa on harvinaisia ja uniikkeja. Uusia rypälelajikkeita kokeillaan niin sanotussa viinien lastentarhassa (Kindergarten). Tämä minikokoinen viininvalmistamo on omistettu uusien lajikkeiden ja valmistusmetodien tutkimukselle ja tuotekehitykselle. Kuten yleensäkin lastentarhoilla, tämänkin tarhan tarkoituksena on hoivata ja kehittää pieniä taimia, joissa on iso potentiaali!
Brownin suvun hallussa jo vuodesta 1889 lähtien ollut yritys on myös mukana kansallisessa hankkeessa, jonka tavoitteena on edistää Australian viinimainetta. Brown Brothersin tilalla on kehitelty muun muassa Flavour Association -konsepti, joka havainnollistaa konkreettisesti erilaisten rypäleiden ja ruoka-aineiden yhteisiä makuainesosia.
Lähde: http://www.mikaviini.fi
Lähde: http://www.brownbrothers.com.au
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Brown Brothers
Kommentit & arvostelut (3)
Maahantuojan tuotekuvaus
Aromaattisen mausteinen, kuiva Muscat-valkoviini Australiasta.
TARJOILUEHDOTUS: Miellyttävä seurusteluviini tai maustettujen ruokien kumppani. Kokeile esimerkiksi itämaisten katkarapuruokien kanssa.
VÄRI: Viherkeltainen
TUOKSU: Tuoksussa trooppista hedelmää, kukkaisuutta sekä hentoa mausteisuutta.
MAKU: Maku on runsaan hedelmäinen ja maukas, raikkaan hapokas, miellyttävä kokonaisuus.
TARINA: Rypäleet poimitaan yöllä, jolloin ne ovat viileitä ja hedelmäisyys ja raikkaus saadaan hyvin talteen. Muscat of Alexandriasta tehdään yleensä vain makeaa viiniä, joten tämä viini on poikkeuksellinen.
Muut kommentit ( 2 )
Raikkaan hapokas. Tunnistaa helposti muscatiksi, mutta muscattius on hyvin hillitty.
Janne Putkonen
Muokkaa PoistaBrown Brothers Dry Muscatin kevyesti aromaattinen luonne ja aavistus jäännössokeria istuu Aasian mausteisille, mutta hienoaromisille ruuille kuin valettu, esimerkiksi chilimaustetuille ravunpyrstöille. (Aamulehti 16.2.2012)
Muokkaa Poista