Santa Tresa
Santa Tresan tilalla Vittoriassa, Etelä-Sisiliassa, on tehty viiniä aina vuodesta 1697 saakka. Tilan perinteitä sekä alkuperäistä kasvistoa ja eläimistöä kunnioitetaan yhä tänä päivänäkin. Koska olosuhteet rypäleiden kasvattamiseen ovat niin täydelliset, on viljely hoidettu mahdollisimman luonnollisesti, johtaen lopulta tilan luomusertifiointiin vuonna 2009. Viiniköynnöksiä on nykyisin noin 50 hehtaaria ja ne kasvavat ihanteellisella ”Terra Rossa” –maaperällä, joka hyvän suodatuskykynsä ansiosta pystyy tarjoamaan köynnöksille elintärkeää vettä jatkuvasti. Tilalla tuotetaan perinteikkäitä sisilialaisia viinejä, mutta tyyliltään Santa Tresan näköisiä, joissa voi aistia ympäristön kunnioittamisen ja sen kanssa yhteiselossa toimimisen. Jokaisella viinillä on oma kiehtova tarinansa kerrottavanaan, aina ”super-sisilialais” tyylisistä Nero d’Avola –viineistä hienostuneempiin Frappato –viineihin.
Lähde: Servaali
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Santa Tresa
Kommentit & arvostelut (0)