Vana Tallinn Glögi

Viro

Tuotenumero poistunut Alkosta. Katso tästä myynnissä olevat tuotteet:
Glögit

Vaikka tämä tuote on poistunut, siitä voi löytyä vastaava tuote uudella tuotenumerolla. Katso tästä:

Viinikartan laatuarviota ei ole vielä annettu. Lisäämme laatuarvioita tuotteisiin ajan myötä. Voit vaikuttaa arvioon antamalla omat tähtesi.

Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l

Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l

Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion. 0 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät Menu-valikosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
  • 6.89 € (0.5 l)
  • [kuva: Vana Tallinn Glögi(© Alko)]
  •  Lisää valokuva

TYYPPI JA TYYLI

Päätyyppi:
Glögit
Luonnehdinta:
Tummanpunainen, kirsikkainen, karpaloinen, romminen, karvasmantelinen, piparkakkumausteinen
Sokeria
120.00 g/l

HINTA

Hinta:
6.89 € ( 13.58 €/l)   Pantit
(Huom! Tarkista viimeisin hinta Alkosta)
Hintahistoria:

8.65 € -> 6.89 € (02.01.2023)
Pakkauskoko:
0.5 l

MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?

Glögit. Glögit ovat lämpimänä nautittavia, yleensä alkoholipitoisia maustettuja juomia. Glögi voi sisältää viiniä, mehua tai viinaa. Suomessa glögi on nimenomaan pimeän ajan ja etenkin joulun lämmittävä juoma. Glögi voidaan nauttia aperitiivina tai jälkirukana pipareiden tai torttujen kanssa.

SAATAVUUS ALKOSSA

Alkon tuotenumero:
389886
Myynnissä:
On ollut aiemmin Alkossa myynnissä perusvalikoimassa. Poistunut 03.05.2023.

MUUT TIEDOT

Alkoholi:
15 t-%
Pakkaustyyppi:
pullo
Korkki:
metallinen kierrekapseli
Energiaa:
130 kcal / 100ml
Hapot
7.00g/l
Erityistä:
Saattaa sisältää sakkaa
Lisätietoja:
Sisältää sulfiitteja
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
03.10.2022
Ajankohtaiset: Uusimmat:
Suosituimmat:

TUOTTAJA

Liviko

Liviko on vuonna 1898 perustettu virolainen alkoholintuottaja, jossa yhdistyvät yli satavuotiset kotimaisen alkoholin valmistamisen perinteet ja nykyajan asiakkaiden vaativa maku. Tunnetuimmat tavaramerkkimme Viru Valge ja Vana Tallinn symbolisoivat kotimaan markkinoilla sukupolvesta toiseen kestävää vankkaa laatua, joka on kestänyt eri aikakausien ja näkökantojen haasteet.

Yli sata vuotta sitten paikallisena viinakeittiönä aloittaneesta Livikosta on tullut vuosien saatossa laajalla tuotevalikoimalla myös viennin parissa toimiva alkoholintuottaja, jonka nimi ja maine ovat kiirineet kotimaan rajojen ulkopuolellekin. Noin kolmannes yrityksen tuotannosta markkinoidaan 15 eri maahan. Liviko kuuluu Viron erään menestyksekkäämmän teollisuus- ja kauppainvestointien ryhmän NG Investeeringud kokoonpanoon.

Monet Virossa vierailevat ulkomaalaiset erottavat juuri Livikon tuotteiden mukaan Tallinnan muista Baltian maiden pääkaupungeista. Emme tässä pohdi sitä, onko tämä hyvä asia vai ei, mutta Livikossa ollaan tästä ylpeitä.

Tuotteitamme kehittäessämme ja strategioita valitessamme arvostamme erittäin paljon yhteistyökumppaneiltamme saamaamme palautetta – asiakkaamme ja kumppanimme määräävät Livikon kehityssuunnat ja tuotevalikoiman. Viru Valgen ja Vana Tallinnan coolereitten menestys uudella, Livikolle vasta opetteluvaiheessa olevalle miedon alkoholin sektorilla rohkaisee niin meitä kuin kumppaneitammekin.

Liviko on viime vuosina tehnyt voimakkaasti kehitystyötä toimintaprofiilin muuttamisen parissa kehittäen korkealaatuisen vahvan alkoholin tuotannon rinnalla myös muita toimintasuuntia.

Miedon alkoholin markkinasektorille laajentamisen lisäksi on Livikon lähihistorian eräs tärkeimpiä askeleita oman tuontivalikoiman luominen. Nykyään yli 250 tuotteesta koostuvan tuontivalikoiman myyntimäärät kasvavat nopeasti, ja Liviko on ottanut tavoitteekseen voittaa lähivuosina markkinajohtajan aseman. Tämän saavuttamiseksi on avainasemassa Livikon maahantuomien viinien esittely Nautimus-tavaramerkin kautta. Nautimuksen valikoima ei tarjoa pelkästään paljon erilaisia laatuviinejä kaikilta maailman johtavilta alueilta, vaan auttaa asiakkaitamme orientoitumaan ja tehdä ostopäätöksiä äärimmäisen kirjavilla ja vielä kehitysvaiheessa olevilla Viron markkinoilla. Nautimuksen tavaramerkki merkitsee tunnustettua laatua ja ehdotonta suositusta.

Tällainen on ajattelutapamme Livikossa, joka päivä ja joka paikassa – olla paras.

Lähde: http://www.alcostore.ee

Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Liviko

Kommentit & arvostelut (0)

Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).