Paul Masson
Paul Massonilla on pitkät perinteet viininvalmistuksessa jo yli 140 vuoden ajalta, kun monsieur Paul Masson muutti Yhdysvaltoihin kotimaastaan Ranskasta. Lähtökohdat olivat yksinkertaiset, mutta vuosien saatossa Paul Masson on niittänyt tunnettuutta jo noin 70 maassa ympäri maailman niin viineillään kuin palkitulla brandylläänkin.
Lähde: www.viinimaa.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Paul Masson
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Rypälelajikkeet: Valkoisten rypäleiden sekoitus, jossa käytetty mm. Colombardia ja Chardonnayta
Tarjoiluehdotus: Puolikuiva, keskihapokas ja hedelmäinen valkoviini, joka on loistava yhdistelmä kesän mökkiherkkujen kanssa ja toimii erityisen hyvin myös sellaisenaan hyvässä seurassa! Vinkki: Kokeile viiniä uusien perunoiden, sillin sekä tuoreen vihreän salaatin kanssa!
Väri: Vaalea oljenkeltainen.
Tuoksu: Trooppisen hedelmäinen.
Maku: Puolikuivasta mausta voi aistia herkullisia hedelmiä, kuten persikkaa, sekä kevyttä yrttisyyttä. Viini on keskihapokas ja jälkimaku on miellyttävä.
Viini on pakattu suuren suosion saavuttaneeseen lasikarahviin, joka on uudelleenkäytettävä ja kierrätettävä. Vuosien saatossa karahville onkin siunaantunut mitä monipuolisempia uusiokäyttömahdollisuuksia, kuten kukkamaljakkona, pastapurkkina, mehukannuna tai vaikka koriste-elementtinä kauniilla kuivatuilla kukilla täytettynä. Huolellisesti muotoiltu kaulaosa tekee viinin käsittelystä ja tarjoilusta helppoa.
Muut kommentit ( 0 )