Parducci Wine Cellars
Jo kauan ennen kuin vihreät arvot nousivat päivittäisiksi puheenaiheiksi, Tom Thornhill, Tim Thornhill ja Paul Dolan asettivat tavoitteekseen perustaa poikkeuksellisen ympäristöystävällisen viinitilan. He uskoivat kestävään kehitykseen perustuvien viljelymenetelmien tuovan terveemmän kasvuympäristön, ja lopulta laadukkaampia rypäleitä ja parempaa viiniä. Tänään Parduccin viinitila on yksi ympäristöasioiden ylivoimaisista edelläkävijöistä. Tila on mm. Carbon Neutral –sertifioitu, kaikki omat tarhat ovat biodynaamisesti tai luonnonmukaisesti viljeltyjä, materiaalit kuten pakkaukset yms. hankitaan lähialueiden yrityksiltä, sähkö on 100% vihreää ja vesi puhdistetaan ja kierrätetään omin voimin.
Lähde: www.winestate.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Parducci Wine Cellars
Kommentit & arvostelut (3)
Maahantuojan tuotekuvaus
Rypäleet tähän aromaattiseen viiden rypälelajikkeen viiniin tulevat Mendocinon viinialueelta Pohjois-Kaliforniasta. Tarhat sijaitsevat noin 40 kilometrin päässä valtamerestä.
Viini on käynyt ja kypsynyt terästankeissa, jotta aromaattisuus ja raikkaus saataisiin säilytettyä viinin maussa mahdollisimman hyvin. Tuoksussa ja maussa on herkullisia eksoottisia hedelmiä, joita tasapainottaa miellyttävä hapokkuus.
Tämä viini on aromaattisuutensa ja raikkautensa vuoksi mainio kumppani moneenkin tarkoitukseen: aperitiiviksi, kala- ja äyriäisviininä, erityisesti kesäiset raikkaat salaatit ovat omimmillaan tämän viinin kanssa.
Lehdistömaininnat: HS / Jouko Mykkänen: 'Herkullinen loppukesän viini sopii erityisesti lähikasvisten kanssa salaateissa'
Lähde: Winestate Oy
Muut kommentit ( 2 )
Lempeää ja hapokasta Yhdysvalloista, punalihaisen kalan kumppaniksi. (www.gloria.fi)
Muokkaa Poista2009: Hiilineutraalisti tuotettu viini on sekoitus hapokkaita ja aromikkaita lajikkeita. Kuiva mutta kalifornialaiseen tyyliin runsaan hedelmäinen ja täyteläinen. (www.hs.fi, julkaistu 4.8.2011)
Muokkaa Poista