Altia Oyj
Altian omien tuotteiden valmistus nojaa pitkälti vankkaan kokemukseen ja osaamiseen.
Rajamäen alkoholijuomatehtaalla valmistetaan ja pakataan Altian omia tuotteita, kuten vodkaa, likööriä ja giniä sekä mietoja ja väkeviä viinejä. Finlandia Vodkan sopimustuotanto brändin omistavalle Brown-Forman Ltd:lle muodostaa yli puolet Rajamäen tehtaan tuotannosta. Tehtaalla valmistetaan juomia vuosittain noin 55 miljoonaa litraa, pullotuslinjoja on kuusi ja valmistettuja tuotenimikkeitä noin 600.
Tabasalun tehdas Virossa on pääasiassa Baltian maita palveleva yksikkö. Tehtaan etuja ovat joustavuus ja nopeus, ja sen toiminta on hyvin asiakaslähtöistä. Tehtaalla toimii kaksi linjaa, joilla valmistetaan vodkaa, liköörejä ja hiilihapotettuja alkoholijuomia. Tabasalu on myös erikoistunut pullottamaan viinejä pieniin PET-muovipulloihin.
Altian tehdas Tanskan Svendborgissa antaa erinomaiset mahdollisuudet tuotteiden pakkaamiseen lähellä tärkeitä markkinoitamme Tanskaa ja Ruotsia. Svendborgissa pakataan tuotteita pulloihin ja hanapakkauksiin myös sopimuskumppaneille. Svendborgissa on yhteensä 10 pullotuslinjaa.
Koskenkorvan tehdas on moderni tislaamo, joka tuottaa suomalaisesta ohrasta 250-kertaisella tislauksella vuosittain noin 23 miljoonaa litraa 96-prosenttista viljaviinaa. Viljaviinan ohella samasta ohrasta valmistetaan myös tärkkelystä, rehuja ja hiilidioksidia. Koskenkorvan erittäin korkealaatuinen viljaviina on Altian omien juomien arvokas perusta.
Lähde: http://www.altiacorporation.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Altia
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Suosittu puolimakea, valkoherukkainen valkoviini! Liebfraumilch lienee laajimmin tunnettu saksalainen valkoviini Suomessa. Sen juuret ulottuvat 1200-luvulle, jolloin Worsin kaupunkiin perustettiin kapusiiniluostari. Pyhiinvaeltajien ansiosta luostarin valkoviinin maine levisi ja aikaa myöten sitä ruvettiin kutsumaan Liebfraumilchiksi, Pyhän äidin tai Neitsyt Marian maidoksi. Liebfraumilch on laatuviiniä (QbA) Rheinhessenin, Pfalzin tai Nahen viinialueelta. Valmistukseen on käytettävä vähintään 70 prosenttia Riesling, Silvaner, Müller-Thurgau tai Kerner -rypälelajikkeita. Viinin tulee olla hyvää ja lempeää laatua,”lieblicher Art” ts. jäännössokeripitoisuuden on oltava yli 18 g/litra. Useimmilla Liebfraumilchin pullottajilla ja myyjillä on oma, nimenomaan heille tehty Liebfraumilch-viini.
Maku: Liebfraumilch eli tuttavallisemmin Libis on puolimakea, vaaleankeltainen ja kypsän valkoherukkainen valkoviini Saksasta.
Muut kommentit ( 0 )