Seghesio Home Ranch Zinfandel

Yhdysvallat, Kalifornia, North CoastPunaviini, täyteläinenPunaviinin täyteläisyys

Tuotenumero poistunut Alkosta. Katso tästä myynnissä olevat tuotteet:
Punaviinit
Täyteläiset, samettisen pehmeät ja runsaat punaviinit

Viinikartan laatuarviota ei ole vielä annettu. Lisäämme laatuarvioita tuotteisiin ajan myötä. Voit vaikuttaa arvioon antamalla omat tähtesi.

Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l

Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l

Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion. 0 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät Menu-valikosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
  • 34.10 € (0.75 l)
  • [kuva: Seghesio Home Ranch Zinfandel(© Alko)]
  •  Lisää valokuva

TYYPPI JA TYYLI

Päätyyppi:
Punaviinit
Luonnehdinta:
Täyteläinen, keskitanniininen, tummakirsikkainen, karhunvatukkainen, mansikkainen, hennon salmiakkinen, mausteinen, lämmin, pitkä
Rypäleet:
Zinfandel (90 %), Petite Sirah (10 %)
Sekoiteviinissä (blend) on useampi rypälelajike.
Alkon makutyyppi:
Mehevä & hilloinen: Keskitäyteläisiä, täyteläisiä tai erittäin täyteläisiä viinejä, joita yhdistävät kypsä marjaisuus ja hilloinen paksuus. Runsaat ja aromikkaat viinit ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia. Hae viinit
Viinikartan tyyli:
Täyteläiset, samettisen pehmeät ja runsaat punaviinit. Tyypillinen uuden maailman tyyli. Viinit ovat runsaita, aromikkaita ja jopa hillomaisia, mutta eivät erityisen ryhdikkäitä. Yleiskäyttöinen viini, joka sopii mausteisten, marinoitujen ja aromikkaiden liharuokien (nauta, porsas) kanssa ja erinomaisesti seurusteluun. Ei sovi kevyiden makujen kanssa. Suosituin viinityyppi kuluttajien keskuudessa. Hae viinit

HINTA

Hinta:
34.10 € ( 45.47 €/l)   Pantit
(Huom! Tarkista viimeisin hinta Alkosta)
Pakkauskoko:
0.75 l

MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?

SAATAVUUS ALKOSSA

Alkon tuotenumero:
462427
Myynnissä:
On ollut aiemmin Alkossa myynnissä perusvalikoimassa. Poistunut 17.06.2012.

MUUT TIEDOT

Alkoholi:
15.5 t-%
Vuosikerta (nyt myynnissä):
2009
Pakkaustyyppi:
kertapullo
Korkki:
Luonnonkorkki
Energiaa:
100 kcal / 100ml
Hapot
6.10g/l
Lisätietoja:
Tuotantoalue: Talon omat tarhat Alexander Valleyssa, lähellä Geyservillen kaupunkia Sonoman viinialueella. Valmistus: Tammitynnyreissä. Kypsytys: 11 kuukautta tammitynnyreissä, joista 75 % ranskalaisia ja loput amerikkalaisia. Neljäsosa tynnyreistä uusia. 7 kuukauden pullokypsytys. Kestävyys: Tuottajan mukaan oikein säilytettynä 10 vuotta vuosikerrasta. Tuottaja: Seghesio Family Vineyards, joka sai alkunsa vuonna 1895. Taloa johtaa nyt Seghesioiden suvun kolmas ja neljäs sukupolvi. Talolla on viinitarhoja Alexander Valleyssa, Russian River Valleyssa ja Dry Creek Valleyssa.
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
13.11.2011
Ajankohtaisia ja uusia juttuja:
Sinua voisi kiinnostaa myös:

TUOTTAJA

Seghesio Family Vineyards

Piemontelaisena Kaliforniassa. Vuonna 1895 italialaiset emigrantit Eduardo ja Angela Seghesio istuttivat ensimmäiset viiniköynnökset Alexander Valleyn viinitilalleen. Vuonna 2006 Seghesio Family Vineyards oli yksi Sonoma Countyn piirikunnan viidestä alkuperäisestä viinintuottajasta ja vanhin Zinfandelin tuottaja. Seghesion perheen kolmas ja neljäs sukupolvi hoitavat nyt amerikkalaista viinitilaansa italialaisella mentaliteetilla: intohimoisesti ja omistautuneesti - tavoitteenaan tuottaa Sonoma Countyn parhaat viinit. Piemontelainen perimä näkyy vahvasti Seghesion perheessä, kunnioitus maata ja luontoa kohtaan on peritty esi-isiltä. Seghesion perheen viinitarhat löytyvät Alexander Valleysta, Dry Creekista ja Russian Riverin alueelta. Kaikki tuottavat ultra-premium -luokan tilaviinejä, jotka kukin saavat yksilölliset vivahteensa oman tarhansa maaperästä ja ilmastosta. Sanomattakin on selvää, että koko tuotantoketju palvelee vain yhtä tarkoitusta: jatkuvaa ja tinkimätöntä huippulaadun tavoittelua.

Lähde: www.fondberg.fi

Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Seghesio Family Vineyards

Kommentit & arvostelut (2)

Maahantuojan tuotekuvaus

VALMISTUS
Viini tulee talon omilta tarhoilta Alexander Valleysta, läheltä Geyservillen kaupunkia Sonoman viinialueella. Viiniä kypsytettiin 11 kuukautta tammitynnyreissä, joista 75 % oli ranskalaisia ja loput amerikkalaisia. Neljäsosa tynnyreistä uusia. Tynnyrikypsytyksen jälkeen viiniä kypsytettiin pullossa vielä 7 kuukauden ajan.
LUONNEHDINTA
Maku:täyteläinen, karhunvatukkainen, mansikkainen ja hennon salmiakkinen. Mausteinen, lämmin ja pitkä. Oikein säilytettynä viinin tulisi tuottajan
mukaan kestää 10 vuotta vuosikerrasta.

Muut kommentit ( 1 )

Wine Spectatorin vuoden 2011 Top100 listalla tämän viinin sijoitus oli 12.

    
Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).