Seghesio Family Vineyards
Piemontelaisena Kaliforniassa. Vuonna 1895 italialaiset emigrantit Eduardo ja Angela Seghesio istuttivat ensimmäiset viiniköynnökset Alexander Valleyn viinitilalleen. Vuonna 2006 Seghesio Family Vineyards oli yksi Sonoma Countyn piirikunnan viidestä alkuperäisestä viinintuottajasta ja vanhin Zinfandelin tuottaja. Seghesion perheen kolmas ja neljäs sukupolvi hoitavat nyt amerikkalaista viinitilaansa italialaisella mentaliteetilla: intohimoisesti ja omistautuneesti - tavoitteenaan tuottaa Sonoma Countyn parhaat viinit. Piemontelainen perimä näkyy vahvasti Seghesion perheessä, kunnioitus maata ja luontoa kohtaan on peritty esi-isiltä. Seghesion perheen viinitarhat löytyvät Alexander Valleysta, Dry Creekista ja Russian Riverin alueelta. Kaikki tuottavat ultra-premium -luokan tilaviinejä, jotka kukin saavat yksilölliset vivahteensa oman tarhansa maaperästä ja ilmastosta. Sanomattakin on selvää, että koko tuotantoketju palvelee vain yhtä tarkoitusta: jatkuvaa ja tinkimätöntä huippulaadun tavoittelua.
Lähde: www.fondberg.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Seghesio Family Vineyards
Kommentit & arvostelut (2)
Maahantuojan tuotekuvaus
VALMISTUS
Viini tulee talon omilta tarhoilta Alexander Valleysta, läheltä Geyservillen kaupunkia Sonoman viinialueella. Viiniä kypsytettiin 11 kuukautta tammitynnyreissä, joista 75 % oli ranskalaisia ja loput amerikkalaisia. Neljäsosa tynnyreistä uusia. Tynnyrikypsytyksen jälkeen viiniä kypsytettiin pullossa vielä 7 kuukauden ajan.
LUONNEHDINTA
Maku:täyteläinen, karhunvatukkainen, mansikkainen ja hennon salmiakkinen. Mausteinen, lämmin ja pitkä. Oikein säilytettynä viinin tulisi tuottajan
mukaan kestää 10 vuotta vuosikerrasta.
Lähde: Fondberg Oy
Muut kommentit ( 1 )
Wine Spectatorin vuoden 2011 Top100 listalla tämän viinin sijoitus oli 12.
Muokkaa Poista