Pasqua
Pasqua on Italian suurin yksityisomisteinen viinitalo, jolla on kaksi tuttua tuoteperhettä: Pasqua ja Cecilia Beretta. Viinitalon vuosituotanto on noin 20 miljoonaa pulloa, josta 70 % menee vientiin.
Pasqua-viinitalon ovat perustaneet neljä Pasquan veljeksestä vuonna 1925. Veljekset olivat alunperin muuttaneet Veronaan Pohjois-Italiaan armeijapestinsä vuoksi, mutta hankkivatkin sittemmin viinitilan kaupungin läheisyydestä Veneton viinialueelta.
Nykyään yritystä johtavat toisen sukupolven veljekset. Viinitarhoja Pasqualta löytyy Veneton lisäksi myös Apuliasta ja Sisiliasta. Veneton viinialueella sijaitsevat kuuluisat Valpolicella Classico -viinitarhat, Apuliassa, joka on Pasqua-suvun alkuperäinen kotiseutu, tuotetaan mm. Chardonnay- ja Sangiovese-viinejä sekä Sisilian tiloilla Nero d’Avola -viinejä.
Viinitalo yhdistää sulavasti pitkät perinteensä innovatiivisuuteen. Pasqualle on tärkeää reagoida joustavasti ja nopeasti kuluttajien toiveisiin sekä säilyttää tuotteidensa luotettavan korkea laatu. Cecilia Beretta -viinit, joiden pitkäjänteinen tuotekehitys on saanut alkunsa 1980-luvulla, ovat saaneet lukuisia arvostettuja palkintoja.
Lähde: http://www.mikaviini.fi
Lähde: http://www.pasqua.it
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Pasqua
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Hedelmäinen ja kukkea tuoksu. Kuiva, raikas ja pirskahteleva Prosecco, jossa omenan ja päärynän aromeja. Viinin rypäleet ovat kasvaneet Trevison provinssin kukkuloilla savi- ja kalkkikivimaalla. Korjuun jälkeen rypälemehu on ensin levännyt kuorien päällä kontrolloidussa lämpötilassa, jolloin viiniin on saatu lisää maukkautta. Käyminen on tapahtunut terästankeissa. Prosecco on samannimisestä rypäleestä valmistettu yleensä pirskahteleva valkoviini. Sitä valmistetaan Koillis-Italiassa, erityisesti Veneton alueella.
Lähde: Mikaviini.fi
Muut kommentit ( 0 )