Distell
[vain englanniksi]
Distell Group Limited is South Africa’s leading producer and marketer of fine wines, spirits, ciders and ready-to-drinks (RTDs). The Group is listed on JSE Limited. Distell employs over 4 200 people and has an annual turnover in excess of R7.9 billion. At Distell, we create brands quite literally from the ground up. Each brand starts as a tiny seed - or a germ of an idea - and is then crafted and nurtured to its final perfection through years of care and dedication. We harvest the raw materials from the earth, blend it with our own passion, and shape it into brands that have become icons of companionship, relaxation and celebration.
Lähde: http://www.distell.co.za
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Distell
Kommentit & arvostelut (3)
Tämä viini Viinikartan blogissa (viinikartta.blogspot.fi): Käsityöläisoluita ja upeita viinejä viinibloggaajien tapaamisessa Tampereella
Janne Putkonen
Muokkaa PoistaMaistelimme 10 maistajan voimin runsaita chardonnay-valkoviinejä. Pisteet kolmelle parhaalle 3-2-1, maksimipisteet siis 30. Näistä Chardonnay-viineistä löytyy varmasti sopivia syksyisille sieniruoille. Jos ruoassa on voimaisuutta ja kermaisuutta esim. risotot, pastat, muhennokset, gratiinit - chardonnay on loistovalinta:
1. Plaisir de Merle Chardonnay 2011, Etelä-Afrikka, 16,98 €, tasting pisteet: 19/30p, 5 ykkössijaa
2. Marques de Casa Concha Chardonnay 2011, Chile, Limari, 17,48 €, tasting pisteet: 14/30p, 1 ykkössija
3. Lapostolle Cuvée Alexandre Atalayas Vineyard Chardonnay 2011, Chile, Casablanca, 21,00 €, tasting pisteeet: 12/30p, 2 ykkössijaa
4. Clos du Val Chardonnay 2008, Yhdysvallat, Kalifornia, 33,10 €, tasting pisteet: 10/30p, 2 ykkössijaa
5. Joseph Drouhin Meursault 2009, Ranska, Bourgogne, 37,50 €, tasting pisteet: 5/30p
6. Planeta Chardonnay 2011, Italia, Sisilia, 17,49 €, tasting pisteet: 0/30p
Raikkaan jykevä hapokkuus ja tyyli - ja tuhtia tammista tavaraa. On ryhtiä ja aromia.
Janne Putkonen
Muokkaa PoistaElegantisti tammitettu, sitrusta, kypsää trooppista hedelmää ja paahdettua mantelia. Sopii cape malay -tyylillä maustetulle lohimedaljongille ja avokadosalsalle. (Anna 5.6.2014)
Muokkaa Poista