Mansikki Mansikkakermalikööri

Suomi

Tuotenumero poistunut Alkosta. Katso tästä myynnissä olevat tuotteet:
Kermaliköörit

Viinikartan laatuarviota ei ole vielä annettu. Lisäämme laatuarvioita tuotteisiin ajan myötä. Voit vaikuttaa arvioon antamalla omat tähtesi.

Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l

Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l

Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion.
Tuote on 3 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät Menu-valikosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
  • 14.98 € (0.7 l)
  • [kuva: Mansikki Mansikkakermalikööri(© Alko)]
  •  Lisää valokuva

TYYPPI JA TYYLI

Päätyyppi:
Kermaliköörit
Luonnehdinta:
Vaaleanpunainen, samea, pehmeä, kermainen, mansikkainen, vaniljainen
Sokeria
230.00 g/l

HINTA

Hinta:
14.98 € ( 21.40 €/l)   Pantit
(Huom! Tarkista viimeisin hinta Alkosta)
Pakkauskoko:
0.7 l

MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?

Liköörit. Likööri on usein runsaan makea ja sillä on viiniä korkeampi alkoholipitoisuus. Valmistusmenetelmiä voi olla monenlaisia. Makeutensa vuoksi liköörit sopivat jälkiruokien kanssa. Pyri yhdistämään liköörin aromit jälkiruoan samankaltaiseen aromiin. Liköörit ovat omiaan myös cocktaileissa. Liköörejä ovat hedelmäliköörit (Cointreau appelsiinilikööri), kahviliköörit (Jamaikan pavuista tehty Tia Maria), kermaliköörit (Baileys), marjaliköörit (lakkalikööri), mausteliköörit (Toffee tai chilinen Naga Shot), munaliköörit (Bols Advocaat) ja salmiakkiliköörit (syntyy myös kossusta ja Turkinpippureista).

SAATAVUUS ALKOSSA

Alkon tuotenumero:
226907
Myynnissä:
On ollut aiemmin Alkossa myynnissä perusvalikoimassa. Poistunut 30.08.2014.

MUUT TIEDOT

Alkoholi:
15 t-%
Pakkaustyyppi:
pullo
Korkki:
metallinen kierrekapseli
Energiaa:
190 kcal / 100ml
Erityistä:
Mieto alkoholijuoma. Rajallinen säilyvyys
Lisätietoja:
Raaka-aineet: Kermalikööri, mansikka-aromi, sokeri Muuta: Liköörin on Norexille valmistanut hollantilainen Creamy Creation, joka on osa FrieslandCampinaa. FrieslandCampina on yksi maailman suurimmista maidontuottajaosuuskunnista. Tuottaja: Norex Spirits on osa perhenomisteista espoolaista Norex International Henrik Lönnberg Oy: tä. Norex on perustettu vuonna 1981. Se myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia.
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
29.04.2012
Ajankohtaiset: Uusimmat:
Suosituimmat:

TUOTTAJA

Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Norex Spirits

Kommentit & arvostelut (1)

Maahantuojan tuotekuvaus

Mansikki mansikkakermalikööri on Norex Spiritsin ensimmäinen oma kermaliköörituotemerkki. Liköörin valmistaa hollantilainen Creamy Creations. Creamy Creations on osa Friesland Campinaa, joka on maailman kolmanneksi suurin meijeriosuuskunta. Friesland Campinan osuuskuntaan kuuluu yli 21 000 maanviljelijää. Jokaisella karjatilallisella on arvioilta sata lypsävää lehmää; se tekee yli 20 miljoonaa Mansikkia.

Mansikin pullottaa Toorank Distilleries. Metaxa perusti tämän yrityksen vuonna 1978. Nykyisin tämä hollantilainen perheyritys on yksi maan nopeimmin kasvavista tislaamoista ja pakkaamoista. Toorank pullottaa Hollannissa sekä Puolassa yhteensä yli 15 miljoonaa litraa alkoholijuomia, joita se toimittaa 27 eri maahan.

Mansikki mansikkakermalikööri on väriltään suloisen vaaleanpunainen. Tuoksu on raikas ja metsämansikkainen. Maku on pehmeä, kesäisen mansikka-arominen ja pitkä. Marjaisuus korostuu jälkimaussa.

Mansikki on Mixable Cream. Kerman matalan ph-arvon ansiosta Mansikki sekoittuu helposti mehuihin ja hiilihapollisiin virvoitusjuomiin. Mansikki on myös vähärasvaisempaa! Mansikin energiasisältö on ainoastaan 190kcal/ 100ml, mikä on 30% vähemmän kun johtavalla kermaliköörimerkillä.

Valmistusmaa: Hollanti

Muut kommentit ( 0 )

Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).