Pernod Ricard Finland
Pernod Ricard Finland - Laadukkaan juomakulttuurin edistäjä
Pernod Ricard Finland Oy on maailman toiseksi suurimman alkoholikonsernin, ranskalaisen Pernod Ricardin omistama tytäryhtiö ja maamme alkoholimarkkinoiden toiseksi suurin toimija. Valmistamme, maahantuomme, markkinoimme, myymme ja jakelemme noin 400 kotimaista ja kansainvälistä alkoholituotetta.
Teemme alkoholikauppaa kaikissa perinteisissä kanavissa: Alko, HoReCa, vienti ja Duty Free/Travel Retail. Yrityksen tärkeimpiä tuotteita ovat konsernin omistamat tuotemerkit, kuten Absolut, Jameson, Martell, Mumm ja Jacob's Creek. Tuomme maahan myös juomia tärkeimmiltä tuontipäämiehiltämme kuten Viña San Pedro, Henkell & Söhnlein, Santa Helena ja Moselland.
Turussa toimivassa tuotantolaitoksessamme valmistetaan ja pullotetaan maineikkaita kotimaisia alkoholituotteita, joihin kuuluvat Lapponia-liköörit, Minttu, Elysée-kuohuviinit, monenlaiset marja- ja hedelmäviinit sekä glögit. Turussa toimii myös vuonna 2003 avattu logistiikkakeskus.
Pernod Ricard Finlandin pääkonttori sijaitsee Helsingin Käpylässä. Emoyhtiö Pernod Ricard S.A. on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin alkoholiyhtiö, jolla on tuotantoa 70 maassa ja henkilökuntaa noin 18 000.
Lähde: http://www.pernod-ricard-finland.com
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Pernod Ricard Finland
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Väri: Syvän punainen.
Tuoksu: Kirpeä, lähes viininomainen tuoksu, jossa tanniinia ja makeita, vihreitä marjoja, mausteinen olki ja tietysti karpalo.
Maku: Täynnä punaisia marjoja, lähes sitruunainen hapokkuus ja kevyt kirpeys, joka peitää makeuden.
Lapponia Karpalo -likööri on täynnä punaisia marjoja
Lapponia Polar Karpalon maku on täynnä punaisia marjoja. Lähes sitruunainen hapokkuus ja kevyt kirpeys peittävät makeutta, joten Polar Karpalo soveltuu myös niille kuluttajille, jotka vierastavat liköörien makeutta. Lapponia Polar Karpalo soveltuu raikkaiden pitkien ja lyhyiden juomasekoituksen ainesosaksi ja on mainiota myös sellaisenaan.
Lapponia premium-liköörit valmistetaan pohjoisen puhtaassa luonnossa kasvaneista käsin poimituista marjoista, joista liköörit saavat aidot värinsä, makunsa ja tuoksunsa.
Niiden premium-laatu perustuu vuosisatoja vanhoihin liköörinvalmistusperinteisiin. Niiden valmistus alkoi virallisesti 1867, jolloin Tsaari Aleksanteri II myönsi turkulaiselle kauppiaalle Anders Nordforsille luvan valmistaa alkoholipitoisia juomia, mm. liköörejä. Tänäkin päivänä Lapponia-liköörit valmistetaan Suomen Turussa.
Marjat luovuttavat Lapponia-likööreihin kaiken makunsa ja arominsa kiireettömän valmistusmenetelmän, uuttamisen ansiosta. Lapponia-likööreissä tiivistyvätkin puhtaimmat ja aidoimmat maut sen kallisarvoisista raaka-aineista. Marjauutteen tuottaminen kestää marjasta riippuen kolmesta kuuteen viikkoon, jonka jälkeen sitä kypsytetään säiliössä noin kaksi kuukautta. Uutteesta valmistetaan likööriä lisäämällä alkoholia ja sokeria optimaalisen aromin ja koostumuksen aikaansaamiseksi. Suodatuksien jälkeen likööri on valmista pullotettavaksi.
Lähde: Juomavinkki.fi
Muut kommentit ( 0 )