Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l
Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l
Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen
Kommentit & arvostelut (4)
Maahantuojan tuotekuvaus
LUONNEHDINTA
Täyteläinen, mehevän mausteinen. Kypsää karpaloa, makeaa kirsikkaa ja tummaa luumua.
Lähde: Fondberg Oy
Muut kommentit ( 3 )
2015: Kevyt, karhea, runsashappoinen. Kermaiselle risotolle. 7/20 pistettä. Ei ole hintansa arvoinen. (Kauppalehti Optio 2/2016)
Muokkaa PoistaTämä viini Malbec-sokkotestissä Viinikartan blogissa (viinikartta.blogspot.fi): Malbec-syksy jatkuu: kuusi Malbecia testissä
Janne Putkonen
Muokkaa PoistaHintalaatusuhteeltaan erittäin hyvä punaviini!
Agisilaos Modinos
Muokkaa Poista