Pernod Ricard
Pernod Ricard Finland - Laadukkaan juomakulttuurin edistäjä
Pernod Ricard Finland Oy on maailman toiseksi suurimman alkoholikonsernin, ranskalaisen Pernod Ricardin omistama tytäryhtiö ja maamme alkoholimarkkinoiden toiseksi suurin toimija. Valmistamme, maahantuomme, markkinoimme, myymme ja jakelemme noin 400 kotimaista ja kansainvälistä alkoholituotetta.
Teemme alkoholikauppaa kaikissa perinteisissä kanavissa: Alko, HoReCa, vienti ja Duty Free/Travel Retail. Yrityksen tärkeimpiä tuotteita ovat konsernin omistamat tuotemerkit, kuten Absolut, Jameson, Martell, Mumm ja Jacob's Creek. Tuomme maahan myös juomia tärkeimmiltä tuontipäämiehiltämme kuten Viña San Pedro, Henkell & Söhnlein, Santa Helena ja Moselland.
Turussa toimivassa tuotantolaitoksessamme valmistetaan ja pullotetaan maineikkaita kotimaisia alkoholituotteita, joihin kuuluvat Lapponia-liköörit, Minttu, Elysée-kuohuviinit, monenlaiset marja- ja hedelmäviinit sekä glögit. Turussa toimii myös vuonna 2003 avattu logistiikkakeskus.
Pernod Ricard Finlandin pääkonttori sijaitsee Helsingin Käpylässä. Emoyhtiö Pernod Ricard S.A. on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin alkoholiyhtiö, jolla on tuotantoa 70 maassa ja henkilökuntaa noin 18 000.
Lähde: http://www.pernod-ricard-finland.com
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Pernod Ricard
Kommentit & arvostelut (3)
Hyvän makuinen ja mikä parasta ruotsalaiset lipittävät Suomessa valmistettua tuotetta ihan onnessaan :-D
Pe*** De******
Muokkaa PoistaKullankeltaisessa juomassa on runsas tuoksu, josta voi erottaa tammikypsytyksen aromeja, kuten paahteisuutta ja vaniljaa. Myös sitrusta ja yrttejä voi aistia. Suussa punssi on ylettömän makea. Arrakkipunssia voi tarjoilla hernekeiton kanssa joko kylmänä tai kuumana. 4/5 tähteä. (www.hs.fi, julkaistu 8.2.2018)
Muokkaa PoistaUsein punssista tulee mieleen ne liköörikaramellit, jotka aina jäivät pussin pohjalle. Nyt tuli hommattua punssia, joka on kuulemma Ruotsissa suosittua ja nautitaan siellä laskiaisena hernekeiton kanssa. Tämäkin tuli kokeiltua, sillä tapa kaiketi on rantautunut myös Suomeen. Punssissa on kieltämättä täysin omanlaisensa maku. Ehkä hieman lääkemäinen. Muuten makua on vaikea kuvailla, koska se on arrakkinen. Maku on melko pehmeä ja erittäin makea. Makeus peittää hyvin alkoholin, mutta vahvalta likööriltä punssi kuitenkin maistuu. Hieman vaikeasti käsitettävä juoma sellaisenaan, sillä makuelämys ei ole erikoinen. Sinänsä voi toimia runebergintortun kanssa tai maustamaan joitakin jälkiruokia. Mutta liikaa sen makua en haluaisi korostaa. Voisi mennä myös teessä totin tapaan. Entäs se hernekeitto sitten? Tuli kokeiltua, mutta oli vaikea tajuta yhdistelmän ideaa: maut eivät mitenkään kohtaa. Ne ovat kuin eri maailmasta. Kun hernekeittoon lisäsi makeaa sinappia, punssin ja sinapin makeus kaukaa kohtasivat ja hiven järkeä yhdistelmään löytyi. Muuten on vaikea käsittää tätä ruotsalaista tapaa. Miten joku on voinut sellaisen yhdistelmän edes keksiä?
Janne Putkonen
Muokkaa Poista