J.u.V. Reinisch
Jo neljännessä sukupolvessa viinejä valmistavan perheyrityksen tarhat sijaitsevat Thermenregionin tunnetuimpien viinikylien Tattendorfin ja Gumpoldskirchenin parhailla palstoilla. Tarhojen korkean kalkkipitoisuuden vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti Burgundin lajikkeille ja tuottavat viineihin ryhdikkään mineraalisuuden. Maaperän nopea lämpeneminen ja erinomainen vedenläpäisykyky takaavat rypäleiden kypsymiselle suotuisat olosuhteet. Punaisen St. Laurentin ja Pinot Noirin lisäksi tilan erikoisuuksiin kuuluvat paikalliset valkoviinilajikkeet Zierfandler ja Rotgipfler. Johanneshof valmistaa vuosittain noin 250 000 pulloa viiniä, josta noin 60% on punaviiniä. Rypäleet viljellään orgaanisesti siten että köynnösten terveys on aina etusijalla.
Lähde: www.winestate.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
J.u.V. Reinisch
Kommentit & arvostelut (0)