Fizz Original Dry muovipullo

Suomi

Tuotenumero poistunut Alkosta. Katso tästä myynnissä olevat tuotteet:
Siiderit

Viinikartan laatuarviota ei ole vielä annettu. Lisäämme laatuarvioita tuotteisiin ajan myötä. Voit vaikuttaa arvioon antamalla omat tähtesi.

Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l

Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l

Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion. 0 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät Menu-valikosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
  • 3.14 € (0.45 l)
  • [kuva: Fizz Original Dry  muovipullo(© Alko)]
  •  Lisää valokuva

TYYPPI JA TYYLI

Päätyyppi:
Siiderit
Luonnehdinta:
Kuiva, keskihapokas, viheromenainen
Sokeria
19.00 g/l

HINTA

Hinta:
3.14 € ( 6.53 €/l)   Pantit
(Huom! Tarkista viimeisin hinta Alkosta)
Pakkauskoko:
0.45 l

MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?

Siiderit. Siiderit ovat käymismenetelmällä omenamehusta valmistettuja alkoholijuomia. Jos pohjana on esim. päärynämehu, tulee nimessä olla "päärynäsiideri" tai "perry". Siiderit ovat sokeripitoisuuden mukaan joko kuivia tai makeita. Usein siidereihin sekoitetaan erilaisia aromeja. Siideri sopii hapokkaana juomana monelle ruualle, esim. possulle, kanalle, kalalle ja äyriäisille. Se voi olla omiaan chilisille ruuille ja aasialaisille mausteille. Myös jälkiruoan kanssa sopii hyvin makea siideri.

SAATAVUUS ALKOSSA

Alkon tuotenumero:
756625
Myynnissä:
On ollut aiemmin Alkossa myynnissä perusvalikoimassa. Poistunut 23.02.2014.

MUUT TIEDOT

Alkoholi:
4.7 t-%
Pakkaustyyppi:
muovipullo
Korkki:
muovisuljin
Energiaa:
40 kcal / 100ml
Hapot
3.50g/l
Lisätietoja:
Raaka-aineet: Makeutettu sokerilla. Muuta: Fizz-siiderit tulivat markkinoille 1994 Tuottaja: Olvi on panimomestari William Gideon Åbergin ja hänen rouvansa Onnin perustama panimo. Se perustettiin Topeliuksen hengessä viinanhimon hillitsemiseksi. Olvi aloitti toimintansa vuonna 1878 nimellä Iisalmen Oluttehdas Oy. Vuonna 1932 nimeksi tuli Oiva Oy. Vuonna 1952 Oiva Oy osti toimintansa lopettaneen helsinkiläisen Olvi-panimon nimen ja tuotemerkin.
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
30.04.2011
Ajankohtaiset: Uusimmat:
Suosituimmat:

TUOTTAJA

Olvi

Panimomestari William Gideon Åberg ja rouvansa Onni perustivat juoppouden poistamiseksi panimon Iisalmeen vuonna 1878. Zacharias Topeliuksen hengessä he halusivat tarjota miedompia vaihtoehtoja viinanhimon villitsemille kansalaisille. Tuolloin Suomessa toimi noin 78 panimoa. Itsenäisenä suomalaisena niistä on säilynyt ainoastaan Olvi.

Oluet valmistetaan kirkkaaseen pohjaveteen tuhansien puhtaiden järvien keskellä kaukana ruuhka-Suomen kiireistä. Olutta pannaan 132 vuoden ammattitaidolla kunnianhimoisesti, aikaa ja vaivaa säästämättä.

Olvi valmistaa monipuolisen valikoiman erilaisia siidereitä. Tarjolla on laaja sortimentti kuivista siidereistä, kevyisiin ja makeisiin siidereihin asti.

Iisalmessa Olvin panimolla valmistetaan kahta erilaista lonkeroa. OLVI Lonkero, jonka alkoholipitoisuus on 4,7 %, valmistetaan käymisteitse ja A. Le Coq GIN Long Drink 5,5 % valmistetaan gin-pohjaan.

OLVI Lonkero on positiivisesti suomalainen lonkero, joka on rehti ja mutkaton maultaan. Se on hyvänmakuinen ja erinomainen valinta kaikille lonkeron ystäville. A. Le Coq GIN Long Drink on laadukas ja kansainvälinen lonkero, jota valmistetaan myös Suomessa perinteisen reseptin mukaan.

Molemmat lonkerot suositellaan nautittavaksi kylmänä jäiden kera!

Lähde: http://www.olvi.fi

Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Olvi

Kommentit & arvostelut (0)

Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).