Altia Oyj
Altian omien tuotteiden valmistus nojaa pitkälti vankkaan kokemukseen ja osaamiseen.
Rajamäen alkoholijuomatehtaalla valmistetaan ja pakataan Altian omia tuotteita, kuten vodkaa, likööriä ja giniä sekä mietoja ja väkeviä viinejä. Finlandia Vodkan sopimustuotanto brändin omistavalle Brown-Forman Ltd:lle muodostaa yli puolet Rajamäen tehtaan tuotannosta. Tehtaalla valmistetaan juomia vuosittain noin 55 miljoonaa litraa, pullotuslinjoja on kuusi ja valmistettuja tuotenimikkeitä noin 600.
Tabasalun tehdas Virossa on pääasiassa Baltian maita palveleva yksikkö. Tehtaan etuja ovat joustavuus ja nopeus, ja sen toiminta on hyvin asiakaslähtöistä. Tehtaalla toimii kaksi linjaa, joilla valmistetaan vodkaa, liköörejä ja hiilihapotettuja alkoholijuomia. Tabasalu on myös erikoistunut pullottamaan viinejä pieniin PET-muovipulloihin.
Altian tehdas Tanskan Svendborgissa antaa erinomaiset mahdollisuudet tuotteiden pakkaamiseen lähellä tärkeitä markkinoitamme Tanskaa ja Ruotsia. Svendborgissa pakataan tuotteita pulloihin ja hanapakkauksiin myös sopimuskumppaneille. Svendborgissa on yhteensä 10 pullotuslinjaa.
Koskenkorvan tehdas on moderni tislaamo, joka tuottaa suomalaisesta ohrasta 250-kertaisella tislauksella vuosittain noin 23 miljoonaa litraa 96-prosenttista viljaviinaa. Viljaviinan ohella samasta ohrasta valmistetaan myös tärkkelystä, rehuja ja hiilidioksidia. Koskenkorvan erittäin korkealaatuinen viljaviina on Altian omien juomien arvokas perusta.
Lähde: http://www.altiacorporation.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Altia
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Makea valkoinen vermutti.
Maku: Makea, hedelmäinen ja lämpimän mausteinen vermutti.
Tarjoiluehdotus: Vermouth Biancoa nautitaan viilennettynä sellaisenaan tai jäiden kanssa, mahdollisesti sitruunaviipaleella koristeltuna. Biancoa voi käyttää myös drinkkeihin ja booleihin tai pidentää virvoitusjuomalla.
Valmistustapa: Vermutin valmistuksessa perusviini on usein kevyt ja aika vähäarominen valkoviini. Siihen lisätään maustekasveista tehdyjä uutteita ja tisleitä, väkevää viinaa ja sokeria.Vermutit ovat alunperin kotoisin Italiasta, Torinon kaupungista, joka vieläkin on Italian vermuttituotannon keskus. Vermutti on väkevöity, maustettu viini, jonka nimi tulee päämausteena käytetyn koiruohon saksankielisestä nimestä "Wermut". Valkoiset vermutit ovat paitsi vaaleita väriltään, yleensä makeampia ja vähemmän maustettuja kuin punaiset vermutit. Vermouth Bianco on maustettu tyypillisillä italialaistyyppisillä Vermutti-yrteillä esim. anis ja Angelika.
Muut kommentit ( 0 )