Korven Kyynel

Suomi

Tuotenumero poistunut Alkosta. Katso tästä myynnissä olevat tuotteet:
Viinat

Viinikartan laatuarviota ei ole vielä annettu. Lisäämme laatuarvioita tuotteisiin ajan myötä. Voit vaikuttaa arvioon antamalla omat tähtesi.

Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l

Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l

Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion. 0 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät Menu-valikosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
  • 16.62 € (0.5 l)
  • [kuva: Korven Kyynel(© Alko)]
  •  Lisää valokuva

TYYPPI JA TYYLI

Päätyyppi:
Viinat
Luonnehdinta:
Väritön, kuiva, lämmin, viljainen, sikunainen

HINTA

Hinta:
16.62 € ( 33.04 €/l)   Pantit
(Huom! Tarkista viimeisin hinta Alkosta)
Pakkauskoko:
0.5 l

MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?

Vodkat ja viinat. Vodkat ja viinat ovat tärkkelystä sisältävistä aineksista, kuten ohrasta, perunasta, rukiista ja vehnästä tehtyjä tislattuja vahvoja alkoholijuomia. Ovat usein värittömiä ja maustamattomia, mutta juomia myös maustetaan. Viina on yleisnimitys väkeville alkoholijuomille, mutta viina viittaa yleensä värittömiin ja maustamattomiin alkoholijuomiin. Vodka viittaa venäjän sanaan voda (vesi). Varsinaisesti vodkassa on ainakin 37,5% alkoholia ja sitä valmistetaan erityisesti Venäjällä, Puolassa, Suomessa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Ruotsissa. Jos vodka valmistetaan muusta kuin viljasta tai perunoista, tästä on oltava maininta etiketissä. Suomessa vodka tehdään perunasta tai viljasta saadusta viljamäskistä tislaamalla. Vodka on ruokajuomana etenkin venäläisessä keittiossä, jossa zakuskojen ohessa nautitaan jääkylmää vodkaa. Kaviaari, savukala, pikkelöidyt, säilötyt ja marinoidut kasvikset ja sienet menevät hyvin vodkan kanssa.

SAATAVUUS ALKOSSA

Alkon tuotenumero:
138986
Myynnissä:
On ollut aiemmin Alkossa myynnissä perusvalikoimassa. Poistunut 16.08.2015.

MUUT TIEDOT

Alkoholi:
38 t-%
Pakkaustyyppi:
pullo
Korkki:
metallinen kierrekapseli
Energiaa:
210 kcal / 100ml
Lisätietoja:
Valmistus: Korven Kyynel -pontikka valmistetaan Tyrnävän High Grade -alueen laadukkaista perunoista. Aromikkuutta pontikkaan on saatu lisäämällä siihen perinteisesti viljeltyä suomalaista ruista. Tuottaja: Shaman Spirits perustettiin vuonna 1998 paikallisten perunanviljelijöiden toimesta. Yhtiön varsinainen toiminta alkoi vuonna 2000 Tyrnävällä, joka on yksi Euroopan kuudesta ja Pohjoismaiden ainoa High Grade -luokituksen saanut perunanviljelyalue. Shaman Spirits on Suomen ainoa yksityinen viinatehdas sekä maailman pohjoisin tislaamo. Raaka-aineet: Peruna, ruis, vesi.
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
13.04.2014
Ajankohtaisia ja uusia juttuja:
Sinua voisi kiinnostaa myös:

TUOTTAJA

Shaman Spirits

Shaman Spirits valmistaa edustavaa valikoimaa aromikkaita, korkealuokkaisia alkoholijuomia. Juomien perusraaka-aine on raikas, puhdas vesi, joka on saanut seurakseen metsämarjojen, hunajan, vaniljan, mintun, salmiakin ja tervan kaltaisia miellyttäviä makuja. Juomat sopivat erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten drinkkien aineksina.

Tuotteemme valmistetaan huolella ja ammattitaidolla, enemmän laatuun kuin massatuotantoon panostaen. Laboratoriomme valvoo juomien puhtautta ja makua tarkasti valmistusprosessin kaikissa vaiheissa, raaka-aineiden valinnasta pullotukseen asti.

Shaman Spiritsin tuotteet syntyvät kaukana pohjoisessa, keskellä idyllistä suomalaista maaseutua. Seudulla on pitkät perinteet viinanvalmistuksessa: menneinä vuosisatoina tilalliset saivat polttaa viinaa omiksi tarpeikseen erityistä veroa vastaan. Viinaa valmistettiin taloissa mm. viihdykkeeksi sekä lämmikkeeksi pitkiä, kylmiä talvia varten - ja maksettiinpa sillä työväen palkkojakin.

1990-luvun lopussa Tyrnävälle perustettiin tiettävästi maailman pohjoisin viinatehdas, Shaman Spirits. Valmistamme tuotteemme paikallista viinanvalmistusperinnettä kunnioittaen, modernia huipputeknologiaa hyödyntäen. Panostamme voimakkaasti innovatiiviseen tuotekehitykseen - päämääränämme on tarjota vertaansa vailla olevia makuelämyksiä asiakkaillemme kaikkialla maailmassa.

Lähde: http://www.shamanspirits.com

Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Shaman Spirits

Kommentit & arvostelut (0)

Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).