Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l
Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l
Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen
Kommentit & arvostelut (1)
Maahantuojan tuotekuvaus
Tarjoiluehdotus: Ginger Joe on parhaimmillaan erittäin hyvin viilennettynä. Tarjoile Ginger Joe jäiden kera, esimerkiksi limelohkon kanssa. Ginger Joe sopii myös ruokapöytään esimerkiksi aasialaistyylisten voimakkaasti maustettujen ruokien kumppaniksi.
Väri: Kullankeltainen
Tuoksu: Hennon inkiväärinen ja aavistuksen sitruksinen.
Maku: Mausteinen, runsaan inkiväärinen, sitruksinen, raikas.
Juoma on saanut inspiraationsa Stone’s juomatalon perustajalta, lontoolaiselta ”Ginger” Joseph Stonelta, joka oli alkujaan vihanneskauppias ja intohimoinen inkiväärin ystävä. Legenda kertoo, kun Joe keitteli ensimmäisen inkivääriviininsä ja maistoi tuotostaan, maku oli sen verran kipakka, että se poltti Joen viiksien tupsut! Legendan muistoksi Joen liekehtivät viikset on ikuistettu myös Ginger Joe –pullon etikettiin.
Muut kommentit ( 0 )