5 parsareseptiä viineineen

       
Vuoden 2013 juttu päivitetty myynnissä oleviin viineihin: Lue myös:
Kaikki parsajutut löydät täältä


Petit Chablis Laroche

Lohen ja parsan liitto

  • Lohipastrami, hollandaise ja parsaa
  • Lohen ja parsan liitolle suosittelemme naittajaksi Larochen Petit Chablista:
  • Petit Chablis Laroche. Kuiva, hapokas, limettinen, yrttinen, hennon mineraalinen, kevyen voinen. 17,99 € (vuonna 2013 hinta oli muuten 14,99€!!!). Ranska. Bourgogne. Valkoviini.
  • Katso resepti Pullon henki -blogista
Morgadio da Torre Alvarinho Vinho Verde

Parsa parmesanilla

Jean-Marc Brocard Saint-Bris Sauvignon

Parsasalaatti

Jeanmaire Cuvée Brut

Parsakeitto

  • Kuohkea parsakeitto ja vuohenjuusto-yrttimousse
  • Tämän keiton idea lähti creme ninon-keitosta.
  • Samppista keitossa, samaa lasiin!
  • Jeanmaire Cuvée Brut: Erittäin kuiva, hapokas, kypsän sitruunainen, keltaomenainen, mineraalinen, hennon mausteinen. 26,90€. Ranska. Samppanjat.
  • Katso resepti Pullon henki -blogista
Steininger Riesling

Kuhaa ja parsaa

  • Paistettua kuhaa, parsaa ja limellä maustettu hollandaise
  • Jokakeväinen ja jokaisesta ravintolasta löytyvä klassikko.
  • Vaalealle kalalle sopii mineraalinen riesling.
  • Steininger Riesling: Kuiva, hapokas, sitruksinen, keltaluumuinen, kevyen herukkainen, mineraalinen, hennon mausteinen. 13,48€. Itävalta. Niederösterreich.
  • Katso resepti Pullon henki -blogista


Lue myös nämä jutut:


Kirjoittaja: