Vuoden 2013 juttu päivitetty myynnissä oleviin viineihin:
23.04.2016
Lue myös:
Kaikki parsajutut löydät täältä
Lohen ja parsan liitto
Lohipastrami, hollandaise ja parsaa
Lohen ja parsan liitolle suosittelemme naittajaksi Larochen Petit Chablista:
Petit Chablis Laroche . Kuiva, hapokas, limettinen, yrttinen, hennon mineraalinen, kevyen voinen. 17,99 € (vuonna 2013 hinta oli muuten 14,99€!!!). Ranska. Bourgogne. Valkoviini.
Katso resepti Pullon henki -blogista
Parsa parmesanilla
Parsasalaatti
Parsakeitto
Kuohkea parsakeitto ja vuohenjuusto-yrttimousse
Tämän keiton idea lähti creme ninon-keitosta.
Samppista keitossa, samaa lasiin!
Jeanmaire Cuvée Brut : Erittäin kuiva, hapokas, kypsän sitruunainen, keltaomenainen, mineraalinen, hennon mausteinen. 26,90€. Ranska. Samppanjat.
Katso resepti Pullon henki -blogista
Kuhaa ja parsaa
Paistettua kuhaa, parsaa ja limellä maustettu hollandaise
Jokakeväinen ja jokaisesta ravintolasta löytyvä klassikko.
Vaalealle kalalle sopii mineraalinen riesling.
Steininger Riesling : Kuiva, hapokas, sitruksinen, keltaluumuinen, kevyen herukkainen, mineraalinen, hennon mausteinen. 13,48€. Itävalta. Niederösterreich.
Katso resepti Pullon henki -blogista