Pääsiäismenu ja viinit

       
Dr. von Bassermann-Jordan Sauvignon Blanc

Alkuruoka ja viinisuositus

Pétalos Valdifalco Morellino di Scansano

Pääruoka ja viinisuositus

  • Lammastagine
  • Lisäksi salaattia, pitaleipää ja tsatsikia
  • Viiniksi täyteläisen hedelmäinen espanjalainen tai raikkaampi toscanalainen vaihtoehto.
  • Pétalos: Täyteläinen, tanniininen, tumman marjainen, kypsän karpaloinen, mausteinen, yrttinen, hennon savuinen. 15,99€. Espanja, Kastilia-León.
  • Valdifalco Morellino di Scansano: Täyteläinen, tanniininen, tummakirsikkainen, karpaloinen, hennon lakritsinen, mausteinen, kevyen tamminen. 15,89€. Italia. Toscana.
  • Katso resepti Pullon henki -blogista
Hoffman-Simon Piesporter Goldtröpfchen Riesling Auslese Lenz Moser Prestige Trockenbeerenauslese

Jälkiruoka ja viinisuositus



Lue myös nämä jutut:


Kirjoittaja: