Pullonhenki-blogin tämän vuoden ruokateemana on kausimenut ja helmikuussa vallan ottivat aasialaiset ruoat. Ideana on siis, että Pullonhenki sekä Viinikartta ehdottavat omasta mielestään parhaat viinisuositukset (tai juomat) menulle. Molempien viinisuositukset löydät tästä jutusta ja näiden ruokien reseptit löydät Pullon henki -blogista. Lue juttu, katso reseptit ja valitse sinulle sopivat juomat - ja lähde herkutellen itään.
Alkuruoka
Vietnamilaistyylinen hapanimelä madekeitto: pehmeälihaista vaaleaa kalaa, mausteinen hapanimelä liemi, kasviksia ja ananasta.
Pääruoka
Aasialaisia kalapihvejä, grillattua salaattia, soijalla maustettuja herkkusieniä ja itse tehtyä hapanimeläkastiketta
Jälkiruoka
Veriappelsiinia, kookosjogurttia ja pistaasipähkinää
Ja tässä Pullon henki -blogin ja Viinikartan viinisuositukset yllä oleville ruoille: