Näytä ruokalista
       

Uunilohi ja runsas Chardonnay

Uunilohi: Uunilohi on suomalaisten suosikki. Uunilohi on helppo valmistaa lohifileestä tai kirjolohifileestä. Ruoka maustetaan yksinkertaisesti merisuolalla, pippurilla, tillillä ja sitruunalla. Kermainen versio tehdään lisäämällä ruokakermaa.

Suosittelemme ruoalle näitä viinejä, koska...

Suomalaisten suosikkiruoka kermainen uunilohi haluaa vierelleen voimakkaan, paahteisen ja tammitetunkin viinin. Uuden maailman Chardonnaysta löytyy tällaisia vaihtoehtoja.

Jekel Gravelstone Chardonnay 2016

Jekel Gravelstone Chardonnay 2016

  • Yhdysvallat, valkoviinit
  • Rypäleet: Chardonnay
  • Makutyyppi: runsas & paahteinen
  • Kuiva, hapokas, hunajameloninen, aprikoosinen, kevyen kermainen, hennon pähkinäinen, tamminen, runsas
  • 14.98€
  • Pisteet: 93

Näytä samankaltaiset

Samankaltaisuutta haettu viinityypistä, maasta, rypäleistä, täyteläisyydestä, makeudesta, hinnasta sekä laatupisteistä. Järjestetty "samankaltaisin ensin" mukaan.
KuvaMaaViiniTyyppiMakutyyppiRypäleHintaLaatu
Alamos Chardonnay 2017

Alamos Chardonnay 2017

  • Argentiina, valkoviinit
  • Rypäleet: Chardonnay
  • Makutyyppi: pirteä & hedelmäinen
  • Kuiva, keskihapokas, hunajameloninen, persikkainen, keltaluumuinen, kevyen paahteinen, mausteinen
  • 10.99€
  • Pisteet: 89

Näytä samankaltaiset

Samankaltaisuutta päätelty viinityypistä, alkuperämaasta, rypälelajikkeista, täyteläisyydestä, makeudesta, hinnasta sekä laatupisteistä. Järjestetty "samankaltaisin ensin" mukaan.
KuvaMaaViiniTyyppiMakutyyppiRypäleHintaLaatu
Ruoan pääasialliset ainekset, joiden mukaan viinisuositukset on valittu:
  • Tilli
  • Sitruunanmehu
  • Kerma
  • Lohifilee
 
Lue seuraavaksi:
Macaroni béchamelBlinit