Näytä ruokalista
       

Manchego ja La Manchan punaviini

Manchego: Manchego on espanjalainen lampaanmaitojuusto La Manchasta keskisestä Espanjasta. Manchego on melko kiinteä ja kypsytys, joka voi kestää 60 päivästä kahteen vuoteen, vahvistaa aromeja. Manchego on klassinen juusto juustotarjottimella ja tämä kermainen ja lampaanmaitoinen juusto on helppoa syötävää.

Suosittelemme ruoalle näitä viinejä, koska...

Juuston alkuperäalue La Mancha on myös viinialue, joten viini on luonnollista hakea samalta alueelta. Rotevakin viini käy. Viinin mehevyys ja hilloisuus antaa runsasta makua ja vahva runko pehmenee juuston kermaisuuden kanssa. Valkoviiniä pitää hakea kauempaa, esimerkiksi Riojasta, josta löytyy kuivan hapokkaita, hedelmäisiä ja kevyen mausteisia valkoviinejä.

Pago del Vicario 50-50 2012

Pago del Vicario 50-50 2012

  • Espanja, punaviinit
  • Rypäleet: Tempranillo, Cabernet Sauvignon
  • Makutyyppi: mehevä & hilloinen
  • Täyteläinen, erittäin tanniininen, karhunvatukkahilloinen, luumuinen, kevyen lääkeyrttinen, tamminen, mausteinen, lämmin
  • 16.43€
  • Pisteet: 89

Näytä samankaltaiset

Samankaltaisuutta haettu viinityypistä, maasta, rypäleistä, täyteläisyydestä, makeudesta, hinnasta sekä laatupisteistä. Järjestetty "samankaltaisin ensin" mukaan.
KuvaMaaViiniTyyppiMakutyyppiRypäleHintaLaatu
Muga Blanco 2016

Muga Blanco 2016

  • Espanja, valkoviinit
  • Rypäleet: Viura, Malvasia
  • Makutyyppi: vivahteikas & ryhdikäs
  • Kuiva, hapokas, sitruksinen, keltaluumuinen, viheromenainen, mausteinen, kevyen tamminen
  • 14.20€
  • Pisteet: 81

Näytä samankaltaiset

Samankaltaisuutta päätelty viinityypistä, alkuperämaasta, rypälelajikkeista, täyteläisyydestä, makeudesta, hinnasta sekä laatupisteistä. Järjestetty "samankaltaisin ensin" mukaan.
KuvaMaaViiniTyyppiMakutyyppiRypäleHintaLaatu
Ruoan pääasialliset ainekset, joiden mukaan viinisuositukset on valittu:
  • Manchego
 
Lue seuraavaksi:
SilakkaPippuripihvi