Näytä ruokalista
       

Brie ja Gigondas

Brie: Valkohomejuustot ovat valkoisen homeen peittämiä pehmeitä ja kermaisia juustoja, joista ranskalainen Brie-juusto on tyypillinen esimerkki. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi ranskalaista lehmänmaidosta valmistettua Geramont Crème Coupe -valkohomejuustoa.

Suosittelemme ruoalle näitä viinejä, koska...

Klassinen valinta Brie-juustolle on ranskalainen Gigondas-punaviini (Grenache Noir, Syrah, Mourvèdre). Gigondas on Rhônen täyteläinen ja tanniininen viini, jossa on tumman luumuisia, tammisia ja mausteisia piirteitä. Testimme mukaan Bourgognen runsaan aromikas, tamminen ja pehmeän hedelmäinen Chardonnay-valkoviini Joseph Drouhin Rully on valkoviini, joka sopii Brielle myös hienosti.

Gigondas L'Hallali Grande Réserve 2015

Gigondas L'Hallali Grande Réserve 2015

  • Ranska, punaviinit
  • Rypäleet: Grenache Noir, Syrah, Mourvèdre
  • Makutyyppi: mehevä & hilloinen
  • Keskitäyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, herukkainen, boysenmarjainen, kevyen kukkainen, hennon nahkainen, tamminen
  • 17.05€
  • Pisteet: 89

Näytä samankaltaiset

Samankaltaisuutta haettu viinityypistä, maasta, rypäleistä, täyteläisyydestä, makeudesta, hinnasta sekä laatupisteistä. Järjestetty "samankaltaisin ensin" mukaan.
KuvaMaaViiniTyyppiMakutyyppiRypäleHintaLaatu
Joseph Drouhin Rully 2017

Joseph Drouhin Rully 2017

  • Ranska, valkoviinit
  • Rypäleet: Chardonnay
  • Makutyyppi: runsas & paahteinen
  • Kuiva, hapokas, keltaluumuinen, aprikoosinen, pähkinäinen, kevyen kermainen, yrttinen
  • 18.78€
  • Pisteet: 90

Näytä samankaltaiset

Samankaltaisuutta päätelty viinityypistä, alkuperämaasta, rypälelajikkeista, täyteläisyydestä, makeudesta, hinnasta sekä laatupisteistä. Järjestetty "samankaltaisin ensin" mukaan.
KuvaMaaViiniTyyppiMakutyyppiRypäleHintaLaatu
Ruoan pääasialliset ainekset, joiden mukaan viinisuositukset on valittu:
  • Brie
 
Lue seuraavaksi:
Keitetyt ravutVuohenjuusto