Pullonhenki-blogin tämän vuoden ruokateemana on kausimenut ja tammikuun menu on julkaistu nyt kokonaisuudessaan. Jatkamme kausimenujen suhteen itsenäisyyspäivänä ja jouluna kokeillulla tavalla. Ideana on siis, että Pullonhenki sekä Viinikartta ehdottavat omasta mielestään parhaat viinisuositukset menulle. Molempien viinisuositukset löydät tästä jutusta ja näiden ruokien reseptit löydät Pullon henki -blogista.
Alkuruoka
Tattariset blinit olueen. Smetanaa, salottisipulia, mätiä, kylmäsavulohta, suolakurkkua, hunajaa ja sienisalattia.
Pääruoka
Ruisleivitettyä ja paistettua poron maksaa, Dijonilla maustettu mustajuuripyre sekä punaherukka-omenakompotti.
Jälkiruoka
Sitruspavlova. Marenki, lemon curd, appelsiinivaahto ja marinoidut sitrushedelmät.
Ja tässä Pullon henki -blogin ja Viinikartan viinisuositukset yllä oleville ruoille: