Itävaltalaiset viinit ovat pääosin kuivia valkoviinejä. Grüner Veltliner on yleisin rypäle. Viiniä on viljelty luultavasti kelttiläisajalta lähtien Tonavan ja sen sivujokien varrella. Itävallan viinintuotanto kärsi 1985 skandaalista, jossa jotkin valmistajat lisäsivät pakkasnestettä eli glykolia spätlese-viiniin saadakseen niihin täyteläisyyttä. Toiminta paljastui Saksan laboratorioissa ja se romahdutti Itävallan viinimarkkinat. Sen jälkeen luotiin maailman ehkä tiukin lainsäädäntö säätelemään viinintuotantoa. Se näkyy uutena arvostuksen nousuna ja itävaltalaisia kuivia ja makeita valkoviinejä pidetään huippuluokan tuotteina.
Vihertävä, makea, sitruksinen
Tilausvalikoima5.68€0.2 l
Lisätty: 18.04.2017
Poistunut: 25.04.2018
Punaruskea, makea, hedelmäinen
Tilausvalikoima5.67€0.2 l
Lisätty: 18.04.2017
Poistunut: 25.04.2018
Kullanruskea, makea, hedelmäinen
Tilausvalikoima5.60€0.2 l
Lisätty: 18.04.2017
Poistunut: 24.02.2018
Punaruskea, makea, sitruksinen, hedelmäinen
Tilausvalikoima5.70€0.2 l
Lisätty: 18.04.2017
Poistunut: 24.02.2018
Vaaleanvihreä, makea, sitruksinen, greippinen
Tilausvalikoima5.64€0.2 l
Lisätty: 18.04.2017
Poistunut: 24.02.2018
Viherkeltainen, makea, hedelmäinen
Tilausvalikoima5.64€0.2 l
Lisätty: 18.04.2017
Poistunut: 24.02.2018
Keltainen, samea, makea, ananaksinen, kookoksinen, sitruksinen, hedelmäkarkkinen
Hyllyvalikoima4.92€0.2 l
Lisätty: 20.05.2019
Poistunut: 11.05.2020
Meripihkankeltainen, makea, hedelmäinen
Tilausvalikoima5.64€0.2 l
Lisätty: 18.04.2017
Poistunut: 24.02.2018
Vihertävä, makea, hedelmäinen
Tilausvalikoima5.67€0.2 l
Lisätty: 18.04.2017
Poistunut: 24.02.2018
Ohuenpunainen, makea, hedelmäinen, hedelmäkarkkinen
Tilausvalikoima5.59€0.2 l
Lisätty: 18.04.2017
Poistunut: 24.02.2018
Vaaleanpunainen, puolimakea, sitruksinen, hedelmäinen
Tilausvalikoima5.97€0.2 l
Lisätty: 18.04.2017
Poistunut: 24.02.2018