Meksikossa viiniä on viljelty ja tehty espanjalaisten saapumisesta lähtien, mutta melko vaatimattomissa määrin. Laatu on parantunut ja valmistuksen määrä on kasvanut 1980-luvulta lähtien. Meksikossa kulutetaan olutta huomattavasti enemmän. Viinin kulutus on vain pari lasillista vuodessa per henkilö. Osittain tähän vaikuttaa korkea viinin verotus. Viinin kulutus on kuitenkin nousussa.
Vaaleankeltainen, kevyt, miedosti humaloitu, viljainen, hedelmäinen, keksinen, hennon yrttinen
Hyllyvalikoima1.99€0.33 l
Lisätty: 11.02.2013
Vaalea, kevyt, miedosti humaloitu, kevyen sitruksinen
Hyllyvalikoima2.16€0.33 l
Lisätty: 31.12.2010
Poistunut: 22.01.2012
Vaaleankeltainen, kevyt, miedosti humaloitu, viljainen, hennon yrttinen
Hyllyvalikoima2.67€0.36 l
Lisätty: 03.04.2011
Poistunut: 17.02.2013
Vaaleankeltainen, kevyt, miedosti humaloitu, makean viljainen
Hyllyvalikoima2.86€0.33 l
Lisätty: 31.12.2010
Poistunut: 09.07.2024
Vaaleankeltainen, kevyt, miedosti humaloitu, makean viljainen, ruohoinen, raikas
Hyllyvalikoima2.79€0.33 l
Lisätty: 30.01.2024