Meksikossa viiniä on viljelty ja tehty espanjalaisten saapumisesta lähtien, mutta melko vaatimattomissa määrin. Laatu on parantunut ja valmistuksen määrä on kasvanut 1980-luvulta lähtien. Meksikossa kulutetaan olutta huomattavasti enemmän. Viinin kulutus on vain pari lasillista vuodessa per henkilö. Osittain tähän vaikuttaa korkea viinin verotus. Viinin kulutus on kuitenkin nousussa.
Tummanruskea, erittäin makea, täyteläinen, paahteinen, kahvinen, kevyen suklainen
Hyllyvalikoima19.48€0.5 l
Lisätty: 31.12.2010
Poistunut: 02.01.2023
Tummanruskea, erittäin makea, keskitäyteläinen, paahteinen, kahvinen, kevyen suklainen
Hyllyvalikoima19.49€0.5 l
Lisätty: 14.10.2021
Musta, täyteläinen, kahvinen, tequilapohjainen
Tilausvalikoima36.10€0.7 l
Lisätty: 13.04.2014
Poistunut: 16.08.2015