Japani on tunnettu riisistä tehdystä alkoholijuomastaan Sakesta. Sakea on montaa eri vahvuutta kaikenkokoisissa pakkauksissa, jopa pillimehutyyppisesti pakattuna. Sakea sanotaan viiniksi, mutta yhtä hyvin sitä voi pitää oluttyyppinä. Japanissa tehdään myös oikeaa viiniä lajikkeista, jotka on tuotu Euroopasta tai Amerikasta, mutta myös hybridilajikkeita löytyy. Näistä tunnetuin lienee jo tuhat vuotta sitten risteytynyt Koshu, josta tehtyjä viinejä on joskus saatu Suomeenkin. Japanissa arvostetaan eurooppalaisia punaviinejä, mutta myös kotimainen tuotanto kasvaa ja laatu paranee koko ajan. Myös japanilaiset viskit tekevät kovasti tuloaan.
Helakanpunainen, pehmeä, makea, keskitäyteläinen, hedelmäinen, luumuinen, mausteinen
Tilausvalikoima39.20€0.7 l
Lisätty: 16.10.2014
Meripihkankeltainen, pehmeä, makea, täyteläinen, hedelmäinen, kirsikkainen
Tilausvalikoima36.27€0.7 l
Lisätty: 04.05.2018
Kullankeltainen, keskitäyteläinen, hedelmäinen, mausteinen
Tilausvalikoima33.40€0.7 l
Lisätty: 31.12.2010
Poistunut: 18.12.2014
Meripihkankeltainen, pehmeä, makea, keskitäyteläinen, japaninaprikoosinen, sitruksinen, kevyen karvasmantelinen, hennon maraschinokirsikkainen, vivahteikas
Hyllyvalikoima24.88€0.5 l
Lisätty: 06.03.2019
Keltainen, makea, keskitäyteläinen, litsiluumuinen, karvasmantelinen
Hyllyvalikoima31.63€1 l
Lisätty: 31.12.2010