La Vieille Ferme
Château de Beaucastelin maineikkaan Châteauneuf-du-Pape-tilan ohella Perrinin perhe tuottaa Etelä-Rhônen viinejä Famille Perrin nimen alla. Nämä viinit ovat hinnaltaan Beaucastelin viinejä edullisempia ja ne tuotetaan omien ja vuokrattujen tarhojen rypäleistä. Yhteensä tarhojen pinta-ala on noin 200 hehtaaria ja vuosituotanto on noin miljoona pulloa. Tarhoja viljellään luonnonmukaisesti ja osa tuotannosta on sertifioidusti luomua. Talon tuotannossa on vain viinejä Etelä-Rhônen parhaiden kylien alueilta. Näitä ovat Châteauneuf-du-Pape, Gigondas, Vacqueyras, Cairanne, Rasteau, Beaumes de Venise ja Vinsobres, jonka varsin korkealla (300-400 metriä merenpinnasta) sijaitsevilla tarhoilla viljellään runsaasti Syrah-lajiketta. La Vieille Ferme on Perrin-viinisuvun omistama tuotemerkki. La Vieille Ferme -viinit tehdään rypäleistä , jotka tulevat Côtes du Luberonin ja Côtes du Ventouxin ala-alueilta Rhônen laakson eteläosassa. La Vieille Ferme-viinit ovat moderneja, kohtuuhintaisia ja mutkattomia yleisviinejä. Vuosituotanto on noin 5 miljoonaa pulloa. Perrinit ovat myös viljely- ja viinintuotantovastuussa provenceleisella Miraval-viinitilalla, jonka omistajina ovat Angelina Jolie ja Brad Pitt. Tuotannossa on mainekas rosé sekä laadukasta puna- ja valkoviiniä.
Lähde: www.vindirekt.fi
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
La Vieille Ferme
Kommentit & arvostelut (4)
Maahantuojan tuotekuvaus
Luonnehdinta: Syvän punainen väri. Tuoksu on mehevä, hedelmäinen, mausteinen, paahteinen. Maku on runsas, kypsän marjaisa, mausteinen ja ryhdikäs.
Ruokasuositus: Yleisviini liharuuille ja juustoille.
Lähde: Vindirekt
Muut kommentit ( 3 )
HS:n 10 etelärhônelaisen viinin (10-15 €) testi: Sijoitus 8. Hyvät hapot ja pienet tanniinit. Keskipitkä maku on hiukan kireä. Tavanomainen. 2/5 tähteä. Voittaja Guigal Côtes du Rhône. (www.hs.fi, julkaistu 22.10.2015)
Muokkaa PoistaHyvin tehty monikäyttöinen perusviini. 10/20 pistettä. Hintaansa arvokkaampi. (Kauppalehti Optio 15/2013)
Muokkaa PoistaPoro-perunavuoka: Rhônen alueen punaviini ja poronliha kulkevat maukkaasti käsi kädessä. (K-RuokaPirkka, 19.11.2009)
Muokkaa Poista