Chapoutier
[vain englanniksi]
For the last two hundred years in the Rhone Valley, and today also in the Roussillon and in Australia, Chapoutier has been producing some of the greatest wines: Hermitage, Côte Rôtie, Chateauneuf du Pape, Saint-Joseph, Crozes Hermitage, Luberon. Our own vineyards and the single vineyards we select are cultivated either organically or biodynamically to respect the terroir. All our labels are also in braille. Humanity and determination - the words that best describe the brand creator Maison M. Chapoutier. An Estate that nurtures its vineyards with the greatest respect for natural balance and terroir since 1808. The family motto “Fac et Spera” – do and hope – says it all. Two words that sum up all the patience and daring that this art demands: patience in relation to nature which presides; daring for the winemaker, who observes, chooses and assists. The wine will be the faithful expression of this alchemy.
Lähde: http://www.chapoutier.com
Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Chapoutier
Kommentit & arvostelut (6)
2017: Tyylikäs, jopa kukkea punaisten marjojen tuoksu. Sammalta, orvokkia, mustapippuria ja paahteisuutta. Lämmittävä maku on sopivan kevyt ja raikas. 14/20 pistettä. On hintansa arvoinen. (Kauppalehti Optio 7/2020)
Muokkaa PoistaPastalle, ylläty. Elegantti ranskalainen ja penne-pasta mausteisella salsiccia piccante -makkaralla on syntisen hyvä yhdistelmä. (Anna 29.9.2016)
Muokkaa PoistaHelppo ja pehmeä, mutta täyteläinen Chapoutier Rasteau, sopii kypsälle lampaanviululle. (MeNaiset 27.3.2013)
Muokkaa PoistaTekstuuriltaan soljuva ja maultaan napakan kirsikkainen. Ikeniä kiristäviä tanniineja on tarjolla maltillisesti, mikä tekee viinistä oivan vähärasvaisemmalle lihalle, kuten paahtopaistille. (www.iltalehti.fi, julkaistu 23.3.2016)
Muokkaa PoistaHS:n 10 etelärhônelaisen viinin (10-15 €) testi: Sijoitus 9. Hyvin hapokas, runsaat tanniinit, marjainen hedelmäisyys. Hiukan ohut. 2/5 tähteä. Voittaja Guigal Côtes du Rhône. (www.hs.fi, julkaistu 22.10.2015)
Muokkaa Poista2007: Tasapainoinen ja luonteikas, tanniininen. (www.hs.fi, julkaistu 4.2.2010)
Muokkaa Poista