Pullonhenki-blogin tämän vuoden ruokateemana on kausimenut ja joka kuukaudella on oma teemansa. Lokakuussa tarjoillaan kurpitsakeittoa, palsternakkarisottoa ja juustoja. Ideana on siis, että Pullonhenki sekä Viinikartta ehdottavat omasta mielestään parhaat viinisuositukset (tai juomat) menulle. Molempien viinisuositukset löydät tästä jutusta ja näiden ruokien reseptit löydät Pullon henki -blogista. Lue juttu, katso reseptit ja valitse sinulle sopivat juomat.
Alkuruoka
Kuumottavan chilinen kurpitsakeitto
Pääruoka
Palsternakkarisottoa ja kylmäsavulohta
Jälkiruoka
Juustolautanen ja kurpitsahilloa: valkohomejuusto, vahva homejuusto, kova vuohenjuusto ja kypsynyt alppijuusto.
Ja tässä Pullon henki -blogin ja Viinikartan viinisuositukset yllä oleville ruoille: