Pääsiäismenu 2015 ja viinisuositukset

       
Pullonhenki-blogi tarjoaa upeat ruokareseptit ja viinisuositukset pääsiäispyhille myös tänä vuonna 2015. Pääsiäisenä herkutellaan seuraavilla neljällä italialaishenkisellä ruokalajilla, joille valitut italialaiset täsmäviinit toimivat taatusti yhteen ruokien kanssa.
Bellavista Cuvée Franciacorta Brut

Alkusalaatti grillatulla endiivillä ja munakoisolla

  • Salaatille sopii kuohuviini. Hedelmäisistä viineistä pitäville suosittelemme hedelmäaromista proseccoa. Enemmän paahteisuutta ja mineraalisuutta löytyy Franciacortasta.
  • Bellavista Cuvée Franciacorta Brut on tehty samppanjamenetelmällä. Erittäin kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, keltaluumuinen, hennon pähkinäinen, kevyen mausteinen, tyylikäs. 29,90 €. Italia. DOCG Franciacorta. Kuohuviini.
  • Katso resepti Pullon henki -blogista
Alkusalaatti grillatulla endiivillä ja munakoisolla

Herkkutattitortellineja tryffelivoissa

  • Tortellinit tarjotaan sulatetussa tryffelivoissa pyöriteltyinä ja parmesan-raasteella kruunattuina.
  • Viinisuosituksena voi jatkaa samalla viinillä kuin alkusalaatilla.
  • Katso resepti Pullon henki -blogista
Herkkutattitortellineja tryffelivoissa
Travaglini Gattinara 2009

Karitsaa, sitruuna-mascarponekastiketta ja papumuhennosta.

  • Viiniksi karitsalle suosittelemme marjaisan kirsikkaista ja raikkaan hapokasta viiniä Nebbiolosta.
  • Travaglini Gattinara 2009: Keskitäyteläinen, tanniininen, hapokas, kirsikkainen, viikunainen, mausteinen, hennon nahkainen, rodukas. 22,90 €. Italia. Piemonte. Punaviini.
  • Katso resepti Pullon henki -blogista
Karitsaa, sitruuna-mascarponeakastiketta ja papumuhennosta.
La Caliera Moscato d'Asti

Labneh ja paahdettua raparperia

Labneh ja paahdettua raparperia


Kirjoittaja:


Lue myös nämä jutut: