Tosti Butterfly Demi-Sec

Italia

96–100 (Klassikko),
90–95 (Huippu),
80–89 (Hyvä),
70–79 (Tyydyttävä),
60–69 (Välttävä),
50–59 (Heikko).
Auta meitä tarkentamaan tätä antamalla oma tähtiarvosi. Pisteet perustuvat käyttäjäarvosteluihin, jakoihin, Viinikartan sisäiseen luokitukseen, Viinikartan arvioon, kilpailumenestykseen, medianäkyvyyteen sekä muutamiin muihin tekijöihin.

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion.
Tuote on 4 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät ylänavigaatiosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
Pisteet:
Viinikartan pistetaulukko
69
Facebook jaot:
  • [kuva: Tosti Butterfly Demi-Sec(© Alko)]
Alkon tuotenumero:
519787
Luonnehdinta:
Puolimakea, keskihapokas, makean hedelmäinen, persikkainen, kukkainen
Tyyppi:
kuohuviinit
Viinikartan tyyli:
Makeat kuohuviinit
Rypäleet:
Trebbiano, Moscato
Pakkauskoko:
0.75 l
Pakkaustyyppi:
pullo
Hinta:
8.59 € ( 11.32 €/l)
Hinta-laatusuhde:
Keskimääräistä parempi (Hintaryhmä 9 € tai alle)
Alkoholi:
9.5 t-%
Korkki:
luonnonkorkki
Energiaa:
80 kcal / 100ml
Hapot
5.50g/l
Sokeria
45.00 g/l
Valmistaja/alue:
Tosti
Myynnissä:
Löytyy Alkosta perusvalikoimasta.
Ehdotus tarjoilulämpötilaksi (°C):
6. Jäähdytys jääkaapissa jopa 5 h. Jäävedessä yli 30 min.
Tuotetyypin säilyvyys:
Makeat kuohuviinit juodaan useimmiten vuoden ikäisenä. Vuosikertakuohuviinit on suunniteltu säilytettäväksi ja voivat säilyä vuosiakin. Tarkista sopivuus säilytykseen tuottajalta. Ei säily avattuna.
Lisätietoja:
Tuotantoalue: Rypäleet kasvoivat Romagnan ja Puglian alueilla. Tarhojen maaperä savea ja kalkkikiveä. Valmistus: Viini kävi 45 päivän ajan suljetussa ja lämpötilakontrolloidussa säiliössä. Tuottaja: Piemontessa sijaitseva viinitalo Giovanni Bosca Tosti, joka perustettiin vuonna 1820. Taloa johtaa nyt jo 7. sukupolvi. Talon vuosituotanto on noin 12 miljoona pulloa.
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
31.12.2010
Lue seuraavaksi:

Tosti

Giovanni Bosca Tosti on piemontelainen viinintuottaja, joka on erikoistunut kuohuviinien ja vermuttien tuottamiseen. Yritys sijaitsee Canellissa Astin sydämessä. Yhtiön perusti Giovanni Bosca vuonna 1820. Tänään, seitsemän sukupolvea myöhemmin, toimintaa johtaa edelleen Giovanni Bosca. Sukupolvet ovat vaihtuneet, mutta nimi pysyy. Nykyaikainen tekniikka yhdistettynä puolentoista vuosisadan perinteeseen antaa Tostille hyvät lähtökohdat ylläpitää tasaista laatua.

Lähde: www.norex.fi

Kommentit & arvostelut (2)

Maahantuojan tuotekuvaus:

Tosti Butterfly valmistetaan alueelle perinteisistä Moscato- ja Trebbiano-rypäleistä. Sen sopivaa makeutta tasapainottaa raikas ja pirteä hapokkuus. Voit siis aistia siinä aromaattista rusinaisuutta ja hunajaisuutta, mutta myös pirteää omenaisuutta ja sitruunaisuutta.

Tosti Butterfly on tyylikkään tasapainoinen kuohuva ja se sopii hyvin sellaisenaan malja- ja seurustelujuomaksi, jälkiruokajuomaksi tai vaikkapa kesän ensimmäisten mansikoiden kanssa nautittavaksi. Ja tietenkin Tosti Butterfly saa nimensä mukaisesti juhlasi lentoon. Tuote on parhaimmillaan hyvin viilennettynä.

  • Lähde: Norex Spirits

Muut kommentit ( 1 )

Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).

Maistuiko? Tutustu muihin samankaltaisiin tuotteisiin.

Vastaavuuskriteerit: Nimi (5 samaa alkukirjainta) TAI kuohuviinit, Trebbiano (päärypäle), Puolimakea, 0.75 l, 0-10 €

Samannimiset

Samankaltaiset samasta maasta

Samankaltaiset muista maista