Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Cognac Ferrand
Plantation 3 Stars Silver
Viinikartan laatuarviota ei ole vielä annettu. Lisäämme laatuarvioita tuotteisiin ajan myötä. Voit vaikuttaa arvioon antamalla omat tähtesi.
Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l
Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l
Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen
Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion. 0 käyttäjän suosikki.
- Päätyyppi:
- Rommit
- Luonnehdinta:
- Väritön, keskitäyteläinen, kuivahko, lämmin, hedelmäinen, sokeriruokoinen, aromikas
- Sokeria
- 13.00 g/l
- Hinta:
- 15.48 € ( 43.94 €/l) Pantit
- Pakkauskoko:
- 0.35 l
- Alkon tuotenumero:
- 181744
- Myynnissä:
- Löytyy Alkosta perusvalikoimasta.
- Alkoholi:
- 41.2 t-%
- Pakkaustyyppi:
- pullo
- Korkki:
- metallinen kierrekapseli
- Energiaa:
- 230 kcal / 100ml
- Lisätietoja:
- Tuottaja: Cognac Ferrand on Alexandre Gabrielin omistama ranskalainen konjakkitalo. Se tuottaa konjakkien lisäksi myös muita väkeviä alkoholijuomia, kuten Plantation-rommia. Tuotantolinjasto sijaitsee Château de Bonnettissa. Raaka-aineet: Vesi, sokeriruokomelassi.
- Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
- 23.01.2016
TYYPPI JA TYYLI
HINTA
MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?
Rommit. Rommin valmistuksessa käytetään sokeriruokoa tai sokerinvalmistuksesta jäävää melassia. Rommi valmistetaan tislaamalla ja kypsytetään maun pehmentämiseksi tammitynnyreissä. Kypsytys kestää vuodesta jopa 30 vuoteen. Rommi tummenee kypsytyksessä. Rommissa on alkoholia yleensä noin 40 prosenttia ja valmistusalue on etenkin Karibianmeri. Rommia voidaan käyttää maustamaan marinadeja, kastikkeita tai jälkiruokia, kuten rommikakkua.
SAATAVUUS ALKOSSA
MUUT TIEDOT
-
Vappubrunssi
Mitä vapunpäivän brunssilla tarjotaan?
-
Vapun viinit
Kokosimme tälle sivulle kaiken oleellisen vapun viineistä
-
20 kevätviiniä
Listasimme parhaat ja suositut
-
Parsaa ja samppanjaa
Miksi juuri blanc de blancs -samppanja on parsan kaveri.
-
Viinivinkit parsalle
Kaikki parsajutut ja viinilistaukset.
-
Vuoden Punaviini 2018
Vuoden Viinit -kilpailuun osallistui peräti 832 viiniä.
-
Valkoviinien peruskurssi
Testasimme 12 valkoviinirypälettä ja niiden erityispiirteet.
Kommentit & arvostelut (0)