Sulje hakuehdot

Viinikartta.fi

Menu

Viinikartta on riippumaton viinialueisiin erikoistunut viinien suosittelupalvelu ja hakukone

Tarjoamme kaikille viineistä ja muista alkoholituotteista kiinnostuneille juomakulttuurin harrastajille viinisuosituksia, viinitietoutta, sekä monipuolisen hakukoneen. Viinikartta haluaa olla ajankohtaisen tuore, tietosisällöltään tarkka sekä käyttäjilleen hyödyllinen.

Palvelussa voit tallentaa tuotteille omat arvostelusi ja osallistua kommentointiin muiden käyttäjien kanssa. Tuotteiden vertailu on sujuvaa ja Viinikartta.fi toimii kaikenkokoisissa laitteissa älypuhelimesta pöytäkoneeseen.

Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Yhteistyökumppaneille

Kehitämme palveluun jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja kirjoitamme blogiin viiniarvioita, jotka avaavat mahdollisuuksia maahantuojille, bloggaajille ja muille alan yrityksille ja yhteisöille näkyä ja olla mukana palvelussamme. Keksitkö jo miten voisimme kehittää Viinikarttaa ja toimintaasi yhdessä? Ota yhteyttä niin voimme keskustella lisää! Yhteyshenkilösi Viinikartalla on Janne Putkonen, janne.putkonen(at)viinikartta.fi

Yhteystiedot

Palaute ja yhteydenotot: janne.putkonen(at)viinikartta.fi
IT, toimitus ja blogi: Janne Putkonen
Postiosoite: Kysy Jannelta
Blogi: Jens Schnabel
Kiitokset Tuomas Nironen, Jarkko Kangasluoma, Mikko Puula, Sigi Porat, Matti Liljaniemi, Heikki Tuominen ja Katri Tuominen.

Käyttöehdot

Määritelmät

Verkkopalvelu: Internetissä julkaistava Viinikartta.fi-hakukone.
Tuotteet: Verkkopalvelun tietokantaan tallennettu aineisto tavaroista ja palveluista, joihin hakutuloksissa viitataan.
Ylläpitäjä: Verkkopalvelun kehittämiseen ja julkaisemiseen osallistuva henkilö.
Käyttäjä: Verkkopalvelua käyttävä henkilö.
Materiaali: Verkkopalvelussa julkaistava tietosisältö, kuten tuotetiedot, valokuvat ja käyttäjien kommentit.

Verkkopalvelussa esitetyt tuotteiden perustiedot ovat Alko Oy:n (www.alko.fi) tuottamaa. Verkkopavelussa oleva tuotetieto ei välttämättä ole täysin ajantasaista. Tarkista viimeisin tuotetieto Alkon sivustolta.

Oikeudet verkkopalvelun sisältöön (muuhun kuin Alkon tuotetietoihin) ovat palvelun ylläpitäjällä, ja sisällön kopiointi julkiseen käyttöön ilman lupaa on kiellettyä.

Lähettämällä materiaalia verkkopalveluun käyttäjä luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden verkkopalvelun ylläpitäjälle. Käyttöoikeus sisältää oikeuden julkaista, olla julkaisematta, muokata tai poistaa materiaalia verkkopalvelussa. Ylläpitäjä pidättää oikeuden julkaista käyttäjien lähettämän materiaalin yhteydessä käyttäjän ilmoittamat tiedot materiaalin alkuperästä.

Käyttäjä vastaa lähetettämänsä materiaalin tietosisällön paikkaansapitävyydestä ja siitä, että käyttäjällä on oikeus luovuttaa materiaalin käyttöoikeus ylläpitäjälle. Käyttäjä ei saa esiintyä verkkopalvelussa toisena henkilönä. Käyttäjä ei saa julkaista verkkopalvelussa materiaalia, jonka tarkoitus on vahingoittaa tuotteita markkinoivien tahojen liiketoimintaa.

Verkkopalvelussa julkaistavien tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista vastaavat tuotetietojen yhteydessä ilmoitetut osapuolet. Verkkopalvelu voi sisältää myynnissä olevia, erikseen tilattavia sekä myynnistä poistuneita tuotteita.

Viinikartalla (since 2011)

4399 hyllyvalikoimasta poistunutta
2343 tilausvalikoimasta poistunutta
3246 tilausvalikoiman tuotetta.
4760 hyllyvalikoiman tuotetta.
25 hyllyvalikoiman tuotetta.
8000 maahantuoja-, lehdistö-, blogi- ja käyttäjäarviota.

Aineisto

Hakukoneesta löytyy Suomessa myynnissä oleva Alkon perus- ja tilausvalikoima sekä poistuneet tuotteet vuodesta 2011. Aineistoa päivitetään säännöllisesti.

Tiedotteet@Facebook

Anna kannatusta Viinikartalle! Tykkäämällä meistä Facebookissa saat ajankohtaisia viinisuosituksia ja vinkkejä feediisi.

Ei voimassa olevaa hakua. Tee haku hakulomakkeella