Viinikartta.fi

Etusivu
Näytä ruokalista

       

Sienileipä ja kuohuviini

Sienileipä: Sienisalaattileipä tehdään haperoista, rouskuista ja kanttarelleista. Suola-etikkaliemeen säilötyt sienet käyvät sienisalaattiin, joka kasataan ruisleivälle muhkeaksi keoksi.

Suosittelemme ruoalle näitä viinejä, koska...

Kermainen sienisalaatti kaipaa hapokasta viiniä ja tälle ruoalle omiaan on kuohuviini. Valitse halvempi ranskalainen Crémant tai sitten arvokkaampi samppanja, jonka paahteisuus pelaa sieniruoan kanssa upeasti ja vie makuelämyksen korkeammalle kuin tavallinen kuohuviini.

Wolfberger Crémant d'Alsace Brut

Wolfberger Crémant d'Alsace Brut

  • Ranska, kuohuviinit
  • Rypäleet: Pinot Blanc
  • Erittäin kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, keltaluumuinen, kevyen mineraalinen, tasapainoinen
  • 14.79€
  • Pisteet: 86

Näytä samankaltaiset

Samankaltaisuutta haettu viinityypistä, maasta, rypäleistä, täyteläisyydestä, makeudesta, hinnasta sekä laatupisteistä. Järjestetty "samankaltaisin ensin" mukaan.
KuvaMaaViiniTyyppiMakutyyppiRypäleHintaLaatu
Jacquesson Cuvée 740 Champagne Extra-Brut

Jacquesson Cuvée 740 Champagne Extra-Brut

  • Ranska, kuohuviinit
  • Rypäleet: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
  • Erittäin kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, marsipaaninen, kevyen paahteinen, mineraalinen
  • 52.61€
  • Pisteet: 93

Näytä samankaltaiset

Samankaltaisuutta päätelty viinityypistä, alkuperämaasta, rypälelajikkeista, täyteläisyydestä, makeudesta, hinnasta sekä laatupisteistä. Järjestetty "samankaltaisin ensin" mukaan.
KuvaMaaViiniTyyppiMakutyyppiRypäleHintaLaatu
Ruoan pääasialliset ainekset, joiden mukaan viinisuositukset on valittu:
  • Ruisleipä
  • Metsäsieni
  • Salottisipuli
  • Hapankurkku
  • Hapankerma
 
Lue seuraavaksi:
SienikeittoKanttarellipasta