Olvi Tuplapukki 6-pack tölkki

Suomi

Viinikartan laatuarviota ei ole vielä annettu. Lisäämme laatuarvioita tuotteisiin ajan myötä. Voit vaikuttaa arvioon antamalla omat tähtesi.

Kuiva: Sokeria enintään 4 g/l tai 9 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 2 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolikuiva: Kuivaa makeampi. Sokeria enintään 12 g/l tai 18 g/l, jos happopitoisuus korkeintaan 10 g/l pienempi kuin sokerimäärä.
Puolimakea: Edellisiä makeampi. Sokeria enintään 45 g/l.
Makea: Sokeria enemmän kuin 45 g/l

Erittäin kuiva: Brut nature, Extra Brut, Brut, sokeria 0-12 g/l
Kuiva: Extra Sec, Extra Dry, Trocken, Seco, sokeria 12-17 g/l
Puolikuiva: Sec, Dry, Trocken, Secco, sokeria 17-32 g/l
Puolimakea: Demi-sec, Halbtrocken, Medium Dry, sokeria 32-50 g/l
Makea: Sweet, Doux, Dolce, sokria yli 50 g/l

Kevyt: Raikas, kepeä, ohut, usein vähemmän alkoholia.
Keskitäyteläinen: Monipuolinen punaviini, joka on helppo yhdistää useimmille ruoille.
Täyteläinen: Tuhti viini, jossa usein korkea alkoholipitoisuus
Erittäin täyteläinen: Korostuneesti täyteläinen

Käyttäjien tähtien keskiarvo: - . Anna omat tähtesi, jotta voimme laskea Viinikartan laatuarvion. 0 käyttäjän suosikki.

Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä suosikiksi ja antaa tähtiarvion. Juomat säilyvät tallessa Omat juomat -listalla, josta löydät myös kätevän ostoslistan Alkossa asiointiin.
Kirjaudu ensin, jotta voit lisätä juoman ostoslistalle. Ostoslistan löydät Menu-valikosta kohdasta 'Omat juomat'. Ostolistalle pääsee halutessaan kirjautumatta ja kirjautumislinkin löydät ostoslistan yhteydestä.
  • [kuva: Olvi Tuplapukki 6-pack tölkki(© Alko)]
  •  Lisää valokuva

TYYPPI JA TYYLI

Päätyyppi:
Oluet, vahva lager
Luonnehdinta:
Vaaleanruskea, täyteläinen, keskiasteisesti humaloitu, maltainen, makean hedelmäinen

HINTA

Hinta:
23.28 € ( 7.46 €/l)   Pantit
Pakkauskoko:
3 l

MITÄ RUOKAA TÄLLE JUOMALLE?

Vahva lager. Vahva lager on pohjahiivaolut. Vahvan lageroluen maussa on makeutta ja runsaamman alkoholin tarjoamaa pyöreyttä. Oluessa voi aistia rikasta maltaisuutta, karamellisuutta, toffeisuutta ja jopa hienoista luumuisuutta tai kaakaota. Sopivat salaattien ja kevyesti maustettujen kasvisten kanssa sekä monipuolisesti lihaisille pääruuille. Lähde: Alko

SAATAVUUS ALKOSSA

Alkon tuotenumero:
792848
Myynnissä:
Löytyy Alkosta perusvalikoimasta.

MUUT TIEDOT

Alkoholi:
8.5 t-%
Pakkaustyyppi:
tölkki
Korkki:
metallipakkaus
Energiaa:
70 kcal / 100ml
Kantavierre:
17.7 °P
Katkeroaineet:
17 EBU-yks.
Väri:
15 EBC-yks.
Lisätietoja:
Raaka-aineet: Vesi, ohramaltaat, ohratärkkelys, humalat. Muuta: Bockit eli pukkioluet ovat vahvoja pohjahiivaoluita, joiden synnyinseutuna pidetään Einbeckin hansakaupunkia Pohjois-Saksassa. Erittäin vahvoja pukkioluita kutsutaan doppelbockeiksi eli tuplapukeiksi. Tuottaja: Olvin panimo on perustettu vuonna 1878. Sen perustajat olivat panimomestari William Gideon Åberg ja hänen rouvansa Onni. Olvi-nimen panimo sai vuonna 1952, kun Oiva Oy osti toimintansa lopettaneen helsinkiläisen Olvi-panimon nimen ja tuotemerkin.
Tämä tuotenumero lisätty Viinikartalle:
31.12.2010
Lue seuraavaksi:

TUOTTAJA

Olvi

Panimomestari William Gideon Åberg ja rouvansa Onni perustivat juoppouden poistamiseksi panimon Iisalmeen vuonna 1878. Zacharias Topeliuksen hengessä he halusivat tarjota miedompia vaihtoehtoja viinanhimon villitsemille kansalaisille. Tuolloin Suomessa toimi noin 78 panimoa. Itsenäisenä suomalaisena niistä on säilynyt ainoastaan Olvi.

Oluet valmistetaan kirkkaaseen pohjaveteen tuhansien puhtaiden järvien keskellä kaukana ruuhka-Suomen kiireistä. Olutta pannaan 132 vuoden ammattitaidolla kunnianhimoisesti, aikaa ja vaivaa säästämättä.

Olvi valmistaa monipuolisen valikoiman erilaisia siidereitä. Tarjolla on laaja sortimentti kuivista siidereistä, kevyisiin ja makeisiin siidereihin asti.

Iisalmessa Olvin panimolla valmistetaan kahta erilaista lonkeroa. OLVI Lonkero, jonka alkoholipitoisuus on 4,7 %, valmistetaan käymisteitse ja A. Le Coq GIN Long Drink 5,5 % valmistetaan gin-pohjaan.

OLVI Lonkero on positiivisesti suomalainen lonkero, joka on rehti ja mutkaton maultaan. Se on hyvänmakuinen ja erinomainen valinta kaikille lonkeron ystäville. A. Le Coq GIN Long Drink on laadukas ja kansainvälinen lonkero, jota valmistetaan myös Suomessa perinteisen reseptin mukaan.

Molemmat lonkerot suositellaan nautittavaksi kylmänä jäiden kera!

Lähde: http://www.olvi.fi

Katso tästä tuottajaan (tai jossain tapauksissa alueeseen) liittyvät muut tuotteet:
Olvi

Kommentit & arvostelut (0)

Kommentoidaksesi kirjaudu sisään:  Kirjaudu
notifikaatio
"Näytä kommentti julkisena" tarkoittaa kaikille näkyvää kommenttia. Poista täppä, jos haluat tehdä yksityisen muistiinpanon. Kommenttiesi yhteydessä näytetään Facebook-nimesi (tai osittain piilotettuna).