Kasvisruokavaihtoehto isänpäivänä

       
Pullonhenki-blogi tarjoaa upeat ruokareseptit ja viinisuositukset isänpäivään 2014. Tänä vuonna tarjotaan kasvisruokavaihtoehto niille isille, joille ei pihvi maistu. Ruoille valitut täsmäviinit toimivat taatusti yhteen ruokien kanssa.
Dr. von Bassermann-Jordan Grauer Burgunder 2013

Alkuruuaksi suppilopiirakkaa ja smetanavaahtoa

  • Tarjoa piirakka pienen sivusalaatin ja vatkatun smetanan kanssa. Alkuruualle suosittelisimme viiniksi
  • Bassermann-Jordanin Grauer Burgunderia Pfalzista Saksasta. Viini on rutikuiva ja siinä on erittäin hyvä happorakenne yhdistettynä voimakkaaseen mineraalisuuteen, mikä saa viinin maistumaan suussa varsin pitkään. Hapokkuus raikastaa täyteläisen piirakan jälkeen. 17,62 €. Valkoviini. Saksa.
  • Katso resepti Pullon henki -blogista
Suppilopiirakkaa ja smetanavaahtoa
Joseph Drouhin Moulin-à-Vent 2011

Pääruuaksi punajuurta, maa-artisokkaa ja valkopapua

  • Pääruuan viiniksi suosittelemme aina varmaa Beaujolais Cru-viiniä Moulin-á-Ventin alueelta.
  • Joseph Drouhin Moulin-à-Vent 2011: tämä Gamay-viini on hyvä esimerkki siitä, että Beaujolais tuottaa muutakin kuin banaanikarkki-nouveauta. Maanläheisesti mukavasti soljuva viini ei dominoi liikaa ruoan hienopiirteisyyttä. 14,99€. Ranska. Bourgogne. Punaviini.
  • Katso resepti Pullon henki -blogista
Punajuurta, maa-artisokkaa ja valkopapua
Araldica Brachetto d'Acqui Dolce

Jälkiruuaksi aroniatiramisu

  • Jälkiruualle suosittelemme brachettoa, aina mahtavasti toimivaa, kevyesti pirskahtelevaa marjapommia.
  • Araldica Brachetto d'Acqui Dolce -viinissä aromeina sekä tuoksussa että maussa on raikkaan punaisia marjoja ja kukkaisia aromeja. Maku on makea, hiilihapon raikastama. 11,98€. Italia. Kuohuviini.
  • Katso resepti Pullon henki -blogista
Aroniatiramisu


Kirjoittaja:

Lue myös uusimmat jutut: